Aslar Turizm

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslar Turizm olarak öncelikli amacımız müşterilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bu sebeple kaptanlarımızın kullanmış oldukları araçların kalitesine fazlasıyla özen göstermekteyiz. Araçlarımızın kalitesinin yanı sıra bakımlarını da düzenli olarak yaptırmaktayız. Araçlarımı kullanan kaptanlarımızı işe alırken özellikle dikkat ettiğimiz bazı noktalar bulunmaktadır. Sicil kaydı, tecrübesi, iletişim becerisi gibi özellikler bunlardan bazılarıdır.

Aslar Turizm Seyahat Güzergahı

Aslar Turizm olarak öncelikle bulunduğunu yerden Dalaman ve Antalya hava limanına ulaşmanızı sağlayabilmekteyiz. Bunun yanı sıra eğer Dalaman ve Antalya havalimanına ulaşmışsanız, kalacağınız otel ya da evlerinize ulaşmanızı sağlamaktayız. Aslar Turizm olarak; Dalaman Kaş shuttle ve shuttle Kaş güzergahının yanı sıra Dalaman Kalkan shuttle hizmeti de vermekteyiz.

Ulaşımda Kullanılan Araçların Yolcu Kapasitesi Nedir?

Aslar Turizm olarak kullanmış olduğumuz araçların yolcu kapasitesi oldukça geniştir. Bir kişiden itibaren bir aileye hatta oldukça kalabalık bir gruba dahi hitap eden araçlarımız bulunmaktadır. Bu araçlardan bazıları binek araçlardır. Bazıları ise sprinter, vito, otobüs ve minibüs gibi büyük araçlardan oluşmaktadır. Hizmetlerimizden faydalanabilmek için firmamızla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Yolculuğunuzun yorucu bir hal almasını önlemek, hatta konforlu bir yolculuk yaparak tatilinizin daha keyifli başlamasını sağlamak istiyorsanız, mutlaka Aslar Turizm adlı firmamızla iletişime geçmelisiniz. Saat dilimi kısıtlaması olmadan gece gündüz istediğiniz her vakitte Aslar Turizm’ e ulaşabilir ve firmamızın transfer hizmetlerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver