Astim Sanayi Sitesi

Astim Sanayi Sitesi Çanakkale'nin yükselen bir değeri olarak görülmektedir.  Toplam 21.000 metrekare kapalı alana sahip olan Astim sanayi sitesi aynı zamanda Güvenli ve yüksek kaliteli yapısı ile dikkat çekmektedir.

astimcanakkale (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astim Sanayi Sitesi Çanakkale’nin yükselen bir değeri olarak görülmektedir.  Toplam 21.000 metrekare kapalı alana sahip olan Astim sanayi sitesi aynı zamanda Güvenli ve yüksek kaliteli yapısı ile dikkat çekmektedir. Dünya standartlarında hizmet veren bir mühendislik firması tarafından hayata geçirilen Astim sanayi sitesi Projesi teknoloji ve inovasyonu içerisinde barındıran yenilikçi bir proje olarak ilgi görmektedir.  9 farklı bloktan oluşan ve her blokta farklı büyüklükte modern yapılara sahip dükkanların bulunduğu Astim Sanayi Sitesi yeni nesil ticaret anlayışının en güzel örneklerinden birisidir.

Sizlerde hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursanız olun Çanakkale’nin en gözde ticaret merkezlerinden birisi olmaya aday Astim Çanakkale Sanayi Sitesi içerisinde bir dükkan sahibi olabilirsiniz. Faaliyetlerinizin verimliliğini artırmak amacıyla ferah ve fonksiyonel inşa edilen Astim Sanayi Sitesi tüm sektörlerin farklı faaliyetlerini desteklemek amacı ile hazırlanmış bir projedir.  İhtiyaçlarınıza ve amacınıza uygun dükkanlar için Astim Sanayi Sitesi projesini inceleyebilirsiniz. Bunun için Çanakkale Astim Web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Modern ticaret merkezi ile yenilikçi ticaret anlayışı

Gelişen dünya ile birlikte ticaret alışkanlıklarında da önemli değişimler yaşanmaktadır. Ticaret merkezi olarak kurulan ve farklı sektörlerde birçok işletmeyi bir arada tutan yapılar yeni nesil ticaret anlayışının en önemli parçalarından birisi haline gelmiştir. Çanakkale sanayi sitesi modern yapısı ile yeni nesil ticareti destekleyen bir proje olarak ele alınmaktadır.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver