Atlantis Albüme Bir Klip Daha!

R&B ve rap müziğin yükselen sanatçısı Güneş, yeni projeleri ile beklentiyi her geçen gün yükseltiyor. 2022 yılında çıkardığı Atlantis albümü ile dinleyiciden tam not alan sanatçı, “Kelebek” şarkısı için yeni klip hazırlıklarına devam ediyor. Sözü ve müziği kendisine aranjesi ise Ediz Hun Aksay’a ait olan parçanın klibi ise Berlin’de çekildi.

Screenshot_15
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Henüz 23 yaşında olan genç yetenek Güneş, sesi ve müziği ile dinleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Atlantis albümünün ardından yaz konserlerinde yoğun ilgi ile karşılanan sanatçı, “Kelebek” şarkısı için de klip hazırlıklarına devam ediyor.

 

Çekimler Berlin’de Tamamlandı

Atlantis albümünün sevilen şarkıları arasında yerini alan “Kelebek” için Berlin’de stüdyoya giren Güneş, klip çekimleri için de yine Berlin’i tercih etti. Sözü ve müziği kendine ait olan parça yaz konserleri kapsamında tam not alırken, video klibi ise dinleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. M.O.B Entertainment ile çalışmalarına devam eden genç yetenek yeni projelerinin sinyallerini verirken, yaz boyunca sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver