ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz: Annelerimiz İçin Çiçek Siparişini Erkenden Verelim

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATO Başkan Vekili ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, annelerimizin çiçeklerini erken verelim diyerek, “10 Mayıs’ta annelerimizin eli dolu, sokaklarımız boş kalsın. Annelerimiz için çiçek siparişlerini erkenden verip hem evde kalan annelerimizi mutlu edelim hem de Kovid-19 salgını nedeniyle iş yapamayan çiçekçilerimizi sevindirelim.” ifadelerini kullandı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Vekili ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ATO Çiçekçiler Komitesi toplantısında alınan ve Ankara Kent Konseyi ile Ankara Çiçekçiler Esnaf Odası tarafından da desteklenen kararlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Halil İbrahim Yılmaz yaptığı açıklamada, Anneler Günü’nün bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldiğine dikkati çekerek, salgın nedeniyle çiçek siparişlerinin bir haftalık süreye yayılarak erkenden verilmesinin önemine değindi.

Halil İbrahim Yılmaz, 65 yaş ve üstü vatandaşlara 21 Mart’tan itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağını hatırlatarak; 40 gündür süren karantinada evlerinden çıkamayan annelerin yüzlerini bu anlamlı gün vesilesiyle güldürmek için Ankaralıları çiçek almaya davet etti.

Virüs Salgını Çiçekçilik Sektörünü Olumsuz Etkiledi

Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edilen düğün, kutlama, davet ve toplantı gibi etkinliklerin çiçekçilik sektörünü olumsuz etkilediğine kaydeden Halil İbrahim Yılmaz,  bu olumsuz etkinin özel günler vesilesiyle giderilebileceğine işaret etti.  Yılmaz, çiçek üretiminin çok arttığı bu aylarda ürünlerin satılmaması halinde çöpe gidebileceğinin altını çizdi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver