AVIS Şampiyonası Eskişehir’de yapılacak

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 AVIS Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın heyecanla beklenen 5. ayağı, Eskişehir’de otomobil sporları severleriyle buluşacak. Etkinlik, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun da onayıyla hafta sonu gerçekleşecek.

30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde otomobil sporları takipçilerini Eskişehir’de ağırlayacak olan bu özel organizasyon, Frigya Spor Kulübü’nün ev betmoney sahipliğinde, ICRYPEX’in ana sponsorluğunda ve Mihalgazi Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenecek. 7,5 kilometrelik bu zorlu parkurda yarışçılar, iki ayrı çıkış yapacaklar.

Cumartesi günü sporcuların piste alışmaları için antrenman turları gerçekleştirilirken, pazar günü asıl yarışın startı verilecek. 5 farklı kategoride mücadele betmoney giriş edecek olan 22 sporcu, şampiyonluk için kıyasıya bir rekabete girecek.

Bu etkinlik, otomobil sporlarını yakından takip edenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak gösteriliyor. Eskişehir’deki yarışın, şampiyona genel sıralamasında da önemli bir yeri olacak. Hem sporcuların hem de seyircilerin büyük bir heyecanla beklediği bu organizasyonun, otomobil sporlarına büyük katkılar sağlaması bekleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver