Avrasya Cam Fuarı’nda Gama Mekatronik Dikkatleri Üzerine Çekti

5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrasya Cam Fuarı 3 Kasım ile 6 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuarda birçok katılımcı firma; endüstriyel cam ürünleri, endüstriyel cam uygulamaları, cam üretim teknolojileri, tamperli cam, cam üretim makineleri, cam işleme makineleri ve cama dair birçok ürünün sanayi sektöründeki yansımalarını ortaya koydu. Fuar sayesinde sektöre öncülük eden birçok lider firma, sayısız sektör profesyonelleri ile bir araya geldi. Aynı zamanda Avrasya Cam Fuarı; Avrasya Pencere ve Avrasya Kapı Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Bu önemli etkinliğe, Gama Mekatronik cam işleme makineleri ile katıldı. Üretmiş olduğu birçok ürün ve makine fuar katılımcıları tarafından yoğun ilgi gören Gama Mekatronik fuar boyunca dikkatleri üzerine çekti. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin katıldığı fuarda özel tasarım olarak üretilen Gama Mekatronik makineleri yoğun bir ilgi gördü. Son derece tecrübeli bir kadroyu barındıran ve bu anlamda sürekli olarak kendini geliştiren bir kuruluş olan Gama Mekatronik yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile hem Bursa bölgesine hem de ülkemize son derece büyük faydalar kazandırdı. Fuar sonunda açıklamalarda bulunan Gama Mekatronik yetkilileri fuarda gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ve bir sonraki yıl daha önemli ve büyük işlere imza atarak katılım sağlayacaklarını ifade etti.

Gama Mekatronik Bursa Nilüfer bölgesinde 20 yılı aşkındır bu alanda faaliyet yürüten ve son derece başarılı hizmetler sunan lider kuruluşlardan biri olmayı başardı.

http://gamamekatronik.com/

Bu Yazıya Tepki Ver