Avrupa’nın en önemli Çeşitlilik ve Kapsayıcılık etkinliği 6-7 Ekim’de

1632400737_Ays__n_Zaman
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perakende ve hızlı tüketim ürünleri sektörünün öncüleri Ekim ayında Avrupa’nın en büyük çeşitlilik ve kapsayıcılık etkinliğinde buluşuyor. Bu yıl beşinci kez düzenlenecek konferansın teması “Doing Not Trying: It Starts With One” (Denemek Değil Yapmak: Bir Kişiyle Başlar). Bu tema ile verilmek istenen mesaj ise her bireyin ve her kurumun cinsiyet eşitliği kapsamında sektörde değişim yaratma gücünün var olduğunu anlatmak.

 

Avrupa’nın en güçlü şirketlerinin CEO’larının da içerisinde bulunduğu 44 ülkeden liderler 6-7 Ekim tarihlerinde online etkinlikte bir araya gelecekler. Etkinlik ise bu sene 10. yılını kutlayan LEAD Network tarafından organize ediliyor.

 

LEAD Network Türkiye olarak Avrupa’nın en büyük çeşitlilik ve kapsayıcılık konferansında LEAD Network Türkiye Başkan Yardımsı, Tchibo Strateji ve Pazarlama Direktörü Ceyda Kaptan moderatör, Yönetim Kurulu Üyesi NielsenIQ Analitik Danışmanlık Kıdemli Başkan Yardımcısı Didem Şekerel Erdoğan, Kurumsal partnerler Lila Group Genel Müdürü Alp Öğücü ve Migros – Macrocenter Satış ve Pazarlama Direktörü Tülye Sekendiz’in konuşmacı olarak katılacakları içeriklerle Türkiye’yi temsil edecek. Ayrıca bu sene global konferansta verilecek olan Gönüllülükte Mükemmellik Ödülü kategorisinde LEAD Network Türkiye’den de iki aday bulunuyor. LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Etkinlik-İletişim Komitesi Başkanı, Lila Group Kurumsal İletişim Müdürü Banu Yaran Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi, Eğitim Komitesi Başkanı Barilla Türkiye Satış Direktörü Murat Koç. Ayrıca konferansta her iki yılda bir EY iş birliğinde düzenlenen Diverstiy Score Card sonuçları da aktarılacak.

 

LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman konferansa dair değerlendirmelerinde “LEAD Network konferansı sektörümüz adına gerçekten ilham verici bir konferans geçtiğimiz yıl 42 ülke ve 103 şirketten 750 kişinin katıldığı, 34 bölümden oluşan 80 konuşmacının ağırlandığı bir konferans olarak düzenlendi. Bu yıl daha yüksek bir katılımla çeşitlilik ve kapsayıcılık alanında yine ilham verici pek çok içerik hazırlandı. Üstelik bu yıl Türkiye’den de kıymetli konuşmacıların olması mutluluk verici. Tüm LEAD Network üyelerinin davetli olduğu bu kıymetli konferans hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin web sitesini ziyaret etmesini öneriyorum” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver