Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2024

avsa-adasi-pansiyon-fiyatlari
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Avşa Adası pansiyonları, Balıkesir ili Marmara ilçesine bağlı Avşa Mahallesi’nin İstanbul’a yakınlığı sayesinde yaz aylarında oldukça ilgi görmektedir. Bu yüzden Avşa son on yılda uygun fiyatlı konaklama seçenekleriyle tatilciler için çekici bir destinasyon haline gelmiştir. Denize sıfır konumu ve hoş atmosferiyle Avşa pansiyonları, adanın en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biridir. Hem yerli hem de yabancı turistler tarafından ilgi gören Avşa Adası, 300’den fazla pansiyon seçeneği sunmaktadır.

Avşa Adası pansiyonları 2024 yılında kişi başı 500 TL’den başlayan fiyatlarla avsaisland.com’da uygun konaklama imkanı sunmaktadır. Pansiyon fiyatları, konumları, konfor seviyeleri ve sunulan hizmetlere göre fiyatlarında değişiklik gösterebilmektedir. Günlük kiralık daire seçenekleri ise 2024 yaz sezonunda kişi başı 750 TL’den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır.

Erken rezervasyon yapmanın önemi büyüktür. Özellikle yaz aylarında çok sayıda yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Avşa Adası’nda erken rezervasyon yaparak istediğiniz konaklama birimini garantileyebilirsiniz. Rezervasyon yaparken 15-20 gün öncesinden başlamak, daha konforlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Avşa Adası otel, pansiyon ve apart otel gibi konaklama yeri seçimi yaparken, kendi websitesi veya tanıtım sayfasına sahip olan otel, motel veya pansiyonları tercih etmeniz önerilir. Telefon ile iletişime geçtiğiniz işletmelerden detaylı bilgi almak ve konaklayacağınız yer hakkında daha net bir fikir edinmek için resim talep edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver