Avukatlık Cübbesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avukatlık mesleği özel ve kutsal bir meslektir ve avukat cübbesi bu mesleği temsil eden en güzel göstergedir. Avukatların adliye koridorlarında giymiş oldukları cübbeler onları temsil eden bir özellik haline gelmiştir ve bu nedenle her avukat tarafından önem verilen bir kıyafettir. Sizlerde avukat, savcı veya hâkim iseniz giymiş olduğunuz cübbenizin özenli ve kaliteli olması sizin bu mesleğe verdiğiniz önemi göstermektedir.

Yordam Mezuniyet firması avukat cübbesi ve mezuniyet kep cübbe alanında uzun yıllardır üretim yapan en kapsamlı firmadır. Firma avukat, hakim ve savcılar için birçok farklı renk ve modelde cübbe üretimi yapmakta ve bu cübbeleri online alışveriş sitesi üzerinden satışa çıkarmaktadır. Sizlerde site üzerinden tüm modellere göz atabilir ve beğendiğiniz modeli Türkiye’nin neresinde olursanız olun satın alabilirsiniz. Almış olduğunuz ürünler sizlere kargo aracılığı ile teslim edilmektedir.

Yordam Mezuniyet Kep ve Cübbesi

Yordam Mezuniyet firması aynı zamanda mezuniyetlerde giyilen cübbe ve kepler konusunda da oldukça geniş bir ürün portföyüne sahiptir. Özellikle okullar için toplu satın alma ve kiralama imkânı sunmaktadır. İstanbul ve İzmir merkezli tüm okullar için kiralama hizmeti kapsamında tüm cübbe ve kepleri ütülü ve temiz bir şekilde kapıya kadar teslim etmekte ve mezuniyet bitiminde aynı şekilde kapıdan geri teslim almaktadır. https://www.yordammezuniyet.com/ adresi üzerinden iletişime geçebilir ve kiralama konusunda bilgi alabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver