Avukatlık Dosyaları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dosyalama ve arşivleme avukatlık mesleğinin önemli gerekliliklerinden birisidir. Mevcut olan ve devam eden ya da bitmiş olan her davaya ait düzenli bir dosya ve arşivleme mutlaka yapılmış olmalıdır.

Sizlerde avukatlık büroları için dosyalama yapmak üzere özel avukat dosyaları arıyorsanız ve bu alanda sizlere en çok seçenek sunabilecek olan İcra Dosyaları web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sitemizde avukatlık bürolarında, adliyelerde, icra işlerinde ve mahkemelerde kullanılmak üzere farklı özelliklerde ve renklerde avukat dosyası satışı yapılmaktadır. En uygun fiyatlarla istediğiniz adetlerde dosyayı online olarak satın alabilirsiniz. Almış olduğunuz dosyalar eksiksiz olarak elinize ulaştığında ilgili banka bilgilerine ödemenizi havale ya da eft yolu ile yapabilirsiniz.

İsme Özel Dosya Siparişi Nasıl Verilir?

İcra Dosyaları web sayfamıza giriş yaptığınızda sizler için satışa sunulan tüm dosya çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. Hangi renk ve kalitede ve kaç adet dosya istiyorsanız bu seçimleri site üzerinden yapabilirsiniz.

Eğer dosyalarınızın üzerine avukatlık büronuzun ya da unvanınız ile birlikte sadece adınızın ve iletişim bilgilerinizin yazılmasını istiyorsanız bu imkandan ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Standart dosya fiyatı üzerinden isminize özel olarak baskı yaptırabilirsiniz. Bunu yapabilmek için alışveriş alanında bulunan ürün içeriklerinde Ek Bilgi kutucuğu yer almaktadır. Bu kutucuğa dosya üzerinde yazmasını istediğiniz her bilgiyi yazabilirsiniz. Böylelikle siparişleriniz bizlere ulaştığında istediğiniz adetlerde dosya üzerine bu bilgilerin baskısı yapılacak ve bu şekilde kargolanacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver