Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Modern Evcil Hayvan Bakım Merkezi Açtı

image_66530c290bb85
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Topluklu Efe’ Lakaplı Başkan, Sokak Hayvanları için Önemli Adım Attı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehirde 30 bin metrekare alanda **modern bir evcil hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi** kurdu. Merkezde sokakta yaşayan can dostların her türlü ihtiyacı karşılanıyor ve ameliyathanede **kısırlaştırma operasyonları** yapılıyor.

Aydın’da Sokakta Yaşayan Sokak Köpeği Kalmadı

Özlem Çerçioğlu, **SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada**, “Tüm sokak hayvanlarına yaşam hakkı tanınmalı. Aydın’ın havasını, suyunu, toprağını paylaştığımız can dostlarımıza en iyi hizmeti verme gayretindeyiz” dedi. Merkezde **köpek gezinti alanı**, **yavru ve anne bölümleri** de yer alıyor. Ayrıca, yaşamını yitiren can dostlar için bir **mezarlık alanı** da oluşturuldu.

Ameliyathane ve 10’a Yakın Bakım Ünitesi

Merkezde **10’e yakın bakım ünitesi**, hasta ve engelli hayvan tedavi üniteleri, **yoğun bakım ve karantina bölümü**, gözlem alanı ve **ameliyathane** bulunmaktadır. Özlem Çerçioğlu, “Merkezde **ısıtıcıdan klimaya** kadar her türlü ihtiyaca yer verdik. Can dostlarımıza işini severek yapan **veteriner hekimler** ve uzman personellerimizle hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver