Ayna Merkezi CEO’su Girişimci Fatih Arslan Aynaların Kullanım Alanlarını Anlattı

Ayna Merkezi CEO’su Girişimci Fatih Arslan “Aynalar yaşam alanlarının şıklığını tamamlamasının beraberinde fonksiyonel ile yaşamımızın olmazsa olmazları arasında bulunuyor” diye ifade de bulundu.

fatih-arslan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayna Merkezi CEO’su Girişimci Fatih Arslan “Aynalar yaşam alanlarının şıklığını tamamlamasının beraberinde fonksiyonel ile yaşamımızın olmazsa olmazları arasında bulunuyor” diye ifade de bulundu. Aynaların oldukça geniş kullanım alanları hakkında farklı bilgiler veren genç girişimci Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan aynalar artık yaşamımızın pek çok alanında kullanılır durumdadır.

“Dolap zeminleri, sehpa, masa, duvar ve tavan uygulamalarında çoğunlukla tercih edildiğini görmekteyiz. Ortama güzellik katmasının beraberinde daha ferah bir alan olmasının avantajını veren aynalar, dekorasyon sektöründe de oldukça sık kullanılıyor. Aynayı dekorlarında tercih eden işletmeler oldukça fazladır. Bu alanda hizmet veren pek çok müşterimiz ile oldukça başarılı projeler oluşturduk” dedi

Aynalar ile Cazibeli Mekanlar

Uzun yıllardır sektörde deneyimini ve tecrübe ile birleştiren babadan oğula devri olan bir şirket olduklarını vurgulayan Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan babadan oğula geçen ve sektörde 30 sene gibi bir tecrübeye sahip olan şirketiz. Ayna geçmiş senelerden günümüze gelen modası hiçbir şekilde geçmeyen dekorasyon aksesuarları arasında bulunuyor.

Aksesuar olarak tercih edilmesinin haricinde kullanıldığı alanında aydınlık ve ferah olmasını sağlar. Aynalar ile gerçekleştirilecek küçük dokunuşlar sayesinde ortam daha şık ve cazibeli görünmesi mümkündür’’ dedi. Ayna çeşitleri ile alakalı detaylı bilgiler veren Ayna Merkezi CEO’su Fatih Arslan duvar kaplama için özel aynalar olarak baklava şeklinin çok kullanıldığını ifade etti.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu Yazıya Tepki Ver