Bahattin Sofuoğlu, yeni sezona güçlü motosikletiyle hedeflere odaklandı

image_6569d71a2811b_PGkG2K
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MV Agusta Reparto Corse takımının başarılı pilotu Bahattin Sofuoğlu, geçen sezon elde ettiği başarıları geliştireceği motosikletiyle yeni sezona hazırlanıyor. İspanya’daki 4. ayağında birincilik kazanan Sofuoğlu, bu sezon daha iyi bir başlangıç yaparak şampiyonada üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Geçen sezonu 6. sırada tamamlayan Sofuoğlu, toplamda 4 kez podyuma çıkmıştı. Ancak pilot, sezon başı ve sonunda istediği performansı gösteremediğini belirtti. Bu nedenle yeni sezonda motosikletini geliştirerek daha iyi sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor.

Sofuoğlu, kış mevsiminde ıslak zemin nedeniyle motosiklet antrenmanlarının etkisiz olduğunu söyledi ve şu anda spor salonunda ve bisikletle antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade etti. Ancak kuru zemin şartlarında motosikletle antrenmana başlamaya hazır olduğunu belirtti.

“Hedefimiz en üstte olmak. Bu yüzden tüm markaların geliştirmeler yapacağı bir sezon bizi bekliyor. Biz de yeni parçaları deneyerek adapte olmaya çalışacağız. Sezona iyi bir şekilde başlamak için çalışacağız.”

Bahattin Sofuoğlu, 23-25 Şubat’ta Avustralya’da başlayacak olan yeni sezonda başarılı performansını sürdürmeyi ve hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver