Bahçelievler Veteriner Kliniği

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm evcil hayvanlarınız için düzenli olarak irtibatta olabileceğiniz ve acil destek gerektiği anda ulaşabileceğiniz bir veteriner kliniği arıyorsanız Vetorium Acil Veteriner Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz. Bahçelievler veteriner kliniklerinden birisi olarak sizlere her tür bakım ve tedavi sürecinde hizmet verilmektedir. Acil veteriner kliniği olarak bilinen merkez aynı zamanda nöbetçi veteriner olarak ta hizmetinizdedir. 7 gün 24 saat oluşan tüm acil ihtiyaçlarınızda kliniğe gelebilir ve uzman veteriner hekimler tarafından gerekli olan tüm müdahaleleri yaptırabilirsiniz.

Vetorium Acil Veteriner Kliniği sizlere son teknoloji ile çalışan bir hizmet sunmaktadır. Hayvan dostlarınızın sağlıkları ile ilgili her tür işlem için gerekli olan ekipman ve uzman veteriner müdahaleleri en iyi şekilde yapılmaktadır. Yenilikçi yaklaşımlarla ve profesyonel bir ekipman ile her tür ihtiyaç için en doğru teşhis ve uygulamalar Vetorium Acil Veteriner Kliniğinde planlanmaktadır. Tüm hayvan dostlarınızı emin ellere emanet etmek için iletişime geçebilirsiniz.

Vetorium Acil Veteriner Kliniği Hizmetleri

Vetorium Acil Veteriner Kliniği sizlere kapsamlı bir klinikte olması gereken tüm hizmetleri sunmaktadır. Gündelik ve düzenli olarak yapılan bakım hizmetleri ile birlikte hayvan dostlarınızın var olan hastalıkları ve onların tedavilerine yönelik olarak da kapsamlı olarak çalışmalar yapılmaktadır. Yoğun bakım merkezi son teknoloji ile donatılmış tedavi alanları ile her tür acil ihtiyaç için sizlere en iyi şekilde hizmet sunmaktadır.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver