Bahçelievler Veteriner Kliniği ŞirinVet

Bahçelievler veteriner kliniği olan ŞirinVet 10 yıldır bu sektörde 8 uzman personeliyle birlikte hizmet vermeye devam ediyor.

sirinvet (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler veteriner kliniği olan ŞirinVet 10 yıldır bu sektörde 8 uzman personeliyle birlikte hizmet vermeye devam ediyor. Küçük hayvan veteriner kliniği olan ŞirinVet kedi, köpek, kuş, egzotik canlı türleri alanında oldukça uzmandır. Bütün türler üzerinde başarılı cerrahi operasyonlara sahip olan ŞirinVet veterinerliği hizmet verdikleri ailelere sorumluluk bilincinde yaklaşır. Hayvan dostlarımız alenen canlılar değildir bu nedenle tetkikler sadece bir kişinin gözünden değil diğer 7 personelinden de elinden geçer böylece tam karara erişilir. Bu sayede net bilgiyle evcil dostunuza işlemler uygulanır. Aynı zamanda 7 gün 24 saat olmak üzere hizmet veren ŞirinVet veteriner kliniği hastalarını her daim kabul etmeye devam ediyor. Bunun sebebi acil hastaların ne zaman gelebileceği belli olmuyor ve bu nedenle 24 saat çalışmayı hayata geçirmişlerdir.

Kuşlarda Hastalık Belirtileri

Kuş veterineri olarak da uzman hekimleriyle hizmet veren şirinVet üzerinden narin dostlarınızın bakımı özenle yapılır. Özellikle kuşlar diğer memeli hayvanlara göre oldukça narin canlılardır. Bu nedenle sizin için ufak iyileşir zaten dediğini durumlar aslında onlar için çok tehlikeli olabilir. Küçük dostlarımız eğer bir rahatsızlık belirtisi içerisindeyse bunu sahibine vücut diliyle meydana getirir. Eğer kuşunuzda halsizlik, iştahsızlık, kusma, kendine zarar verme gibi sorunları görüyorsanız hiç gecikmeden veteriner hekiminize getirin. Ayrıca hiç ötmeme, ishal, kabarma ve topallık belirtileri de kuşunuzun hasta olduğunu gösterir.

Bu Yazıya Tepki Ver