Bakırköy Psikolojik Danışmanlık

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzman hekimler tarafından verilen bireysel terapiler hepimizin hayatı için büyük önem taşımaktadır. Birçok insan özellikle yaşadığımız son dönemlerde oldukça zor ve karışık süreçler yaşamaktadır. Hayat şartlarının ağırlaştığı şu dönemlerde hem kendi ruh düzenimiz hem de insanlarla olan ilişkilerimizde sağlıklı birer birey olmak oldukça önemlidir. Bunun için ruh sağlığımızı ve iç huzurumuzu kendi imkânlarımızla sağlayamıyorsak dışarıdan uzman kişilerden bu süreçte destek alabiliriz.

Divan Psikoloji olarak bizler ekibimiz ile birlikte psikolojik danışmanlık yapıyoruz. Her biri farklı alanlarda uzman olan hekimlerimiz ile sizlere tüm sorunlarınızla ilgili destek veriyoruz. İsterseniz yüz yüze terapilerimize katılabileceğiniz gibi, isterseniz de online terapi seanslarımızı tercih edebilirsiniz.

Bizler Bakırköy psikolog ihtiyaçlarınızda sizlerin yanındayız. Web sayfamıza giriş yapabilir ve hem bizleri hem de verdiğimiz hizmetleri detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Tüm uzmanlık alanlarımız hakkında en detaylı ve kapsamlı içerikler web sayfamızda yer almaktadır. Aynı zamanda iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizleri arayarak çok daha detaylı açıklamalar talep edebilir ve randevu alabilirsiniz.

Çift Ve Evlilik Danışmanlığı

Sizlerde evliliklerinizde sorunlar yaşıyorsanız ve bu sorunları kendi imkânlarınızla çözmeyi başaramıyorsanız bizlerde destek alabilirsiniz. Yapmış olduğumuz terapilerde evli olmak koşulu söz konusu değildir. Çift olmanız bizler için yeterlidir. İlişkilerinizin gidişatını olumlu yönlere çevirebilmek ve yaşadığınız ilişkiden mutluluk duyabilmek için bizlerle yapacağınız görüşmeler için sizleri bekliyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver