Banyo Gideri Açma

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlerinizde en çok tıkanan giderlerin başında banyo giderleri gelmektedir. Özellikle dökülen saçlar nedeni ile tıkanan ve su akışının yavaşladığı giderlerde aynı zamanda tıkanma nedeni ile kokularda oluşmaktadır. Tıkanan banyo giderlerinin tam kapanmadan, bir an önce çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunun için Bursa gider açma hizmeti veren firmamıza ulaşabilirsiniz.

bursadagideracma.com adresi üzerinden web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Site içeriğinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın aciliyet durumlarına göre belirmiş olduğunuz adreslere ekiplerimiz ulaşacaktır.

Bursa lavabo gideri açma konusunda en profesyonel hizmeti en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Birçok tesisatçı gider açma işlemlerinde hala manuel sistem kullanırken bizler kameralı cihazlarımızla gider açma işlemleri yapıyoruz. Manuel sistemlerde tıkanıklığın hangi alanda oluştuğunu anlamak için, o bölgeye gelene kadar deneme yanılma yöntemi kullanılmaktadır. Borularda hangi alanların tıkalı olduğunu anlayabilmek için kalebodur ve zeminlerde kırma işlemleri yapılmaktadır. Bu durum hem çok uzun zaman almakta hem de sizler için maliyetli olmaktadır.

Bizler manuel sistemlerin tam aksine kameralı cihazlarımızla gider açma işlemleri yapıyoruz. Bu cihazlar sayesinde tıkalı olan alanları, etrafa hiç zarar vermeden çok kısa sürelerde tespit ediyor ve yine hiç kırma işlemi yapmadan özel cihazlarla tıkalı alanları açıyoruz.

Mutfak Gideri Açma

Banyo giderleri gibi mutfak giderleri de sıklıkla tıkanmaktadır. Bursa mutfak gideri açma hizmetimiz sayesinde çok kısa sürelerde, tıkalı alanların tespiti ve tamiri yapılmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver