Başarılarıyla Kendinden Bahsettiren Bir Yaşam Hikayesi

İstanbul depremi sonrasında Trabzon’a yerleşen Ali Çil, 1987 yılında doğdu. Yaşamını Trabzon’da sürdürmesinin yanında tam bir Trabzon aşığı.

Ali Çil (4)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul depremi sonrasında Trabzon’a yerleşen Ali Çil, 1987 yılında doğdu. Yaşamını Trabzon’da sürdürmesinin yanında tam bir Trabzon aşığı. Bu sevgisi ve ilgisi de Trabzon için faydalı adımlar atmasındaki en büyük etken. Ayrıca küçük yaşlardan bu yana belli olan zekası da bu adımların gücünü arttıran detaylardan. Ali Çil, on bir yaşındayken kendi internet sitesini açmış bir isim. Bilişim sektörüyle tanışması da bu şekilde gerçekleşmiş. Sektör içerisine katılmasını 2003 yılında İVEA Bilişim LTD ŞTİ’ni kurarak resmileştirmiş.

Birçok sitenin sunucu kiralama hizmetini üstlendiğini de görebiliyorsunuz. Ali Çil iki yüzden farklı sitenin kurulumunda rol alıyor. Ayrıca haber sitelerinin altyapısının oluşturulmasında da etkin bir rol oynuyor. Netdirekt Türkiye Bayiliği’ni alarak da farklı ilerlemeler kaydediyor. Ali Çil kendi haber sitesini kurarak kendi içeriklerini paylaşmaya başlıyor. Bu sırada da HaberTS ile daha güçlü bir başarı elde ediyor. Bilişim sektörü içerisindeki yolculuğu gazetecilikle kesişiyor. Ali Çil da 2008 yılında gazeteciliğe başlarken, 2013 yılında bilişim sektöründen ayrılıyor.

Ali Çil Hizmet Verdiği Alanda Gelişimden Yana

Şimdilerde sarı basın kart sahibi bir gazeteci olarak hizmetlerini vermeye devam ediyor. Birçok haber ve röportaj yaparak sektöründeki yerini de belli ediyor. Ayrıca HaberTS de şu anda Trabzon’da en çok ziyaret edilen haber sitesi olarak biliniyor. Mobil uygulamasının hazırlanması, içeriklerinin genişletilmesiyle de daha da güçleniyor. Çalışmalarında profesyonellikten ayrılmayan ve sevilen bir gazeteci olan Ali Çil farkını da belli ediyor. Şimdilerde aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesaplarından da kendisini takip edebiliyorsunuz.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

Bu Yazıya Tepki Ver