Başarılı Türk Girişimci Yusuf Karakaya ile Otomobile Farklı Bir Perspektiften Bakın!

Cesaret isteyen bazı işler vardır, elinizde hali hazırda mevcut olan işinizi bırakıp tutkunuzun peşinden koşmak gibi…

_DSC0321
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cesaret isteyen bazı işler vardır, elinizde hali hazırda mevcut olan işinizi bırakıp tutkunuzun peşinden koşmak gibi… Hepimiz hemen hemen her an bunun hayalini kurarız ancak adım atmak zordur. O adımı atanlar ise gerçekten takdiri hak ediyor. Yusuf Karakaya başarılı bir Türk girişimci ve klasik otomobil duayeni.

Tutkuyla bağlı olduğu klasik otomobilleri, ticari bir iş modeline dönüştüren Yusuf Karakaya Türkiye’de bir ilke imza attı. Türkiye ve Avrupa’nın en büyük klasik otomobil galerisini meydana getirdi. Klasik araba sevdasını Garaj’ın her köşesinde hissetmek mümkün. Her şey özenle yapılıyor, tabiri caizse bebek gibi bakılıyor antika değerindeki bu otomobillere.

Ticaretin İçinde Büyümek

Yusuf Karakaya ticaretin içinde yetişmiş bir girişimci, ithalat ve ihracat üzerine geniş bir donanıma sahip. Klasik otomobilleri Garaj’da alıcıya çıkarmadan önce de otomobil işiyle ve farklı sektörlerde ticaretle uğraşmış.

Titiz bir ticaret adamı klasik araba sevdasını nasıl hayata geçirir deseler Yusuf Karakaya’yı gösterebiliriz.

Evet, bu iş böyle yapılır!

 

 

Ne Zaman Karar Verdi?

Henüz çok gençken ilk klasik otomobilini almış, devamında klasik otomobillerinin sayısı 3’e çıkmış. Sadece hobi olarak değerlendirdiği bu uğraş yıllar içinde giderek perçinlenmiş. Bir sağlık problemi ve ardından kendini dinleyebileceği biraz zamanı da olunca, hobim değil işim olmalı diyerek yola çıkmış. Bu zamanın gerçekleşmiş olması klasik otomobil tutkunları ve bizler için büyük bir şans, bugün kocaman bir Garaj’ımız var!

Yusuf Karakaya, bugün işini aşkla yapan başarılı girişimciler listesine adını yazdırmak için gerçekten uzun yıllar bu işe gönül vermiş. En nihayetinde elde edilen başarı ve devamında gelinen nokta Yusuf Karakaya için beklediğimiz bir başarı tablosunu gösteriyor.

Ancak bu kadarla kalmıyor, Türkiye ve Avrupa’nın en yüksek hacimli klasik otomobillerinin bulunduğu garaj dünyanın dört bir yanından büyük ilgi görüyor. Bu durum bize eşi benzeri olmayan Garaj’ın daha da büyüyeceğinin sinyallerini veriyor.

Aşkla yaptığın zaman iş, iş olmaktan çıkar denir; Yusuf Karakaya bize bunu bir kez daha gösterdi.

Bu şahane otomobilleri siz de görmek isterseniz www.karakayaglobal.com’u yakından takibe almanızı öneririz!

 

 

KARAKAYA GLOBAL GARAGE

Garaj Sanal Tur Gezi : www.karakayaglobal.com.tr

Bilgi Telefon: +90216 266 62 88

E-Posta: info@karakayaglobal.com.tr

Galeri : Altunizade Mh. Mahir İz Cd. NO:2 34662 Üsküdar/İstanbul

İnstagram: https://www.instagram.com/karakaya.global/

Facebook: https://www.facebook.com/karakaya.global/

 

Bu Yazıya Tepki Ver