Baymak’tan Yeni BYH Hidrofor Serisi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İklimlendirme sektöründe geniş ürün yelpazesiyle farklı yaşam alanlarının ihtiyaçlarına akılcı çözümler sunan Baymak’ın yeni BYH serisi; büyük konut, hastane, otel gibi projelerin basınçlı su ihtiyaçlarını karşılıyor. Baymak mevcut hidrofor ailesine yeni eklenen BYH serisinde, çok katlı ve daireli yaşam alanlarının su ihtiyaçlarına yüksek teknolojisi ile karşılık veriyor. Yeni BYH serisi hidroforlar, pompa başı 36 m³/h debi ile toplam 108 m³/h su ihtiyacına ve 15 bara kadar olan modelleri ile 30 kata kadar olan proje ve su ihtiyaçlarına yüksek kapasite özellikleriyle çözüm buluyor.

Uzun ömürlü, dayanıklı ve sessiz çalışma prensibi ile öne çıkan yeni BYH hidrofor serisi, uzun yıllar sürecek konfor için fan difizör dahil komple paslanmaz çelik konstrüksiyona sahip pompalarıyla kullanıcılara yüksek verim ve enerji tasarrufu avantajlarını bir arada sunuyor.

Yeni BYH hidrofor serisi; tek pompa, çift pompalı ve üç pompalı model seçenekleriyle frekans kontrolünü opsiyonel, eş yaşlandırmayı ise standart olarak sağlayabiliyor. Çift pompalı ve üç pompalı modellerde standart olarak sunulan eş yaşlandırma özelliği ile pompaların ömrü uzarken ihtiyaç durumunda tüm pompalar birlikte devreye girebiliyor. Frekans kontrollü modellerde ise enerji tasarrufu maksimuma çıkıyor.

Baymak ürünlerine Baymak bayileri ve Orange Store’lardan ulaşabilirsiniz

Bu Yazıya Tepki Ver