Bebekli Evlerin 1 numarası Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, ilk gününden itibaren bebeğinizin ve sizin yanınızda!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan bebeklerin ince, hassas ve geçirgen cildine özel geliştirilen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, saflaştırılmış su ve pamuk içeriği ile bebeğinizin cildini nazikçe temizliyor.Anne hassasiyeti ile üretilen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, sentetik lif, parfüm, paraben, sls, sles içermiyor.

Yenidoğan bebeğinizin dış dünyaya en açık olan organı cildidir. Dış dünyanın olumsuz etkilerine karşı bebek cildi ilk 6 aylık dönemde son derece hassastır. Cildinin hızlı gelişim gösterdiği bu dönemde Yenidoğan bebeğiniz için seçeceğiniz ve kullanacağınız ürünlerin içeriği çok önemlidir.

Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, yenidoğan bebeğinizin ince, hassas ve geçirgen cildine nazik temizlik sunmak için geliştirilmiştir. Saflaştırılmış su ve pamuk içeren Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil,yenidoğan cildinin ihtiyacı olan hassas temizliği sunar. Cilt PH’ı ile uyumludur.

Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendili’in dermatolojik ve hipoalerjenik uygunluğu bağımsız kuruluşlarca onaylanmıştır.

Alkol, paraben, parfüm, boya, sles, sls ve sentetik lif içermeyen yapısı ile bebeğinizin ilk günden itibaren ihtiyacı olan nazik bakımı sunarken, annelere de iç huzuru sunar.

Bu Yazıya Tepki Ver