Bennu Erez yüzlerce ailenin sıkıntılarına çözüm buluyor

Küçük yaşlardan itibaren bireylerin davranışlarını gözlemleyen Bennu Erez insan psikolojisi ve insan davranışlarına dair aldığı eğitimler neticesinde ülkemizde iletişim problemi yaşayan yüzlerce çiftin sorunlarını çözüme kavuşturmuştur.

Bennu Erez (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük yaşlardan itibaren bireylerin davranışlarını gözlemleyen Bennu Erez insan psikolojisi ve insan davranışlarına dair aldığı eğitimler neticesinde ülkemizde iletişim problemi yaşayan yüzlerce çiftin sorunlarını çözüme kavuşturmuştur. Bennu Erez lise yıllarından bu yana psikoloji ve davranış bilimleri ile ilgili binlerce kitap okumuş bu alanda yapılan uluslararası çalışmaları da yakından takip etmiştir.

Bennu Erez 2010 yılında lise öğrenimini tamamlamasının ardından 2015 yılında mesleki eğitimini de başarı ile bitirmiştir. Fakat bu anlamda aldığı eğitimler ile yetinmeyen Bennu Erez America University Onaylı Uzman psikoloji (psychology expert) NLP uzmanlığı ve yaşam koçluğu eğitimlerini de başarı ile tamamlamıştır. Bennu Erez, bu eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi ilişki koçluğu alanında da eğitim alarak 2017 yılında en iyi yaşam koçu dalında 2. lik ödülüne layık görülmüştür.

Mesleğine olan yatkınlığı küçük yaşlardan itibaren gün yüzüne çıkan Bennu Erez, bugün ülkemizde en başarılı ilişki koçları arasında yer almaktadır. Ayrıca Erez’in 2018 yılında Uluslararası Koçluk Derneği’nden aldığı  ACC (Akredite Sertifikalı Koç) mentorlük eğitimi de bulunmaktadır. Bu sertifika ile mentor olarakta görevine devam eden Bennu Erez, ülkemizde sınav serüvenine devam eden bireylere de yaşam koçu olarak hizmet vermektedir. Öte yandan Erez, stres yönetimi, liderlik, meditasyon ve sağlıklı düşünme ile ilgili bir çok verimli çalışması da bulunmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver