Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Bireysel Desteklere İhtiyacım Yok

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin desteğine ihtiyacı olmadığını belirtti.

Serdal Adalı: “Destek İhtiyacım Yok” Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, seçim sürecindeki rakiplerine ve mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’ye karşı kendisine bireysel desteklere ihtiyacı olmadığını açıkladı. Adalı, projelerini tam anlamıyla favorisen  netleştirmeden açıklamayacağını ve hayali projelerle camiayı yanıltmayacağını belirtti. Kendisinin ve ekibinin 80-85 milyon avro civarında bir maliyete sahip olan Beşiktaş futbol takımını daha yukarılara taşımayı hedeflediğini ifade etti.

Altyapı ve Transferler Adalı, altyapıyı geliştirmeye yönelik projeleri olduğunu favorisen giriş ve bu konuda önemli adımlar atacaklarını söyledi. Ayrıca transferlerde mevcut scout ekibini güçlendireceklerini ve yurt dışında da bir scout ekibi oluşturacaklarını açıkladı. Transferlerdeki kararları, hem mevcut ekibin hem de yurt dışı scout ekibinin raporlarına dayandıracaklarını belirtti.

Metin Keçeli’nin Katkısı Adalı, yönetim kurulu listesinde yer alan Metin Keçeli’nin katkısına da teşekkür etti. Keçeli’nin tecrübelerinden faydalanacaklarını ve yeni yönetimdeki arkadaşların Metin Keçeli’nin tavsiyelerini dinleyeceklerini ifade etti.

Metin Keçeli: “Süleyman Seba’nın Devamını Arıyorsanız Bu Yönetime Bakın” Metin Keçeli, Hasan Arat’ın Süleyman Seba’nın devamı olduğu yönündeki bir soruya da yanıt verdi. Keçeli, Süleyman Seba’nın tavsiyesi üzerine Hasan Arat’ı yönetimde görevlendirdiklerini ve kendisinin de 20 yıl boyunca Beşiktaş’a hizmet verdiğini belirtti. “Süleyman Seba’nın devamını arıyorsanız bu yönetime bakın” diyerek Hasan Arat’ın Beşiktaş için önemli bir isim olduğunu vurguladı.

Bu Yazıya Tepki Ver