Beşiktaş – Bitexen Antalyaspor Maçında Futbol Sahalarında Ender Görülen Olaylar

image_65f6dd06deb9a
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzatma Dakikalarında Yaşanan İnanılmaz Anlar

Beşiktaş ile Bitexen Antalyaspor arasında oynanan maçın 30. haftasında futbol sahalarında ender görülen olaylar peş peşe yaşandı. Antalyaspor’un 2-1 kazandığı karşılaşmada 90+11. dakikada tuhaf anlar yaşandı.

Kaleci Mert Günok’un Sıradışı Köşe Vuruşu

Maçın uzatma dakikalarında Beşiktaş’ın kazandığı köşe vuruşunda kaleci Mert Günok, rakip ceza sahasına gelerek sıradışı bir hamle yaptı. Rashica’nın kullandığı kornerde kaleci Mert Günok’un arka direkte yaptığı kafa vuruşu, Naldo’dan döndü ve penaltı kararı verildi.

Rashica’nın İnanılmaz Hatası

Kaleci Mert Günok’un takımına kazandırdığı penaltı olayı, Rashica’nın inanılmaz hatasıyla daha da ilginç bir hale geldi. Penaltı vuruşunda topu ağlarla buluşturan Rashica, denge kaybı yaşayarak topa iki ayağıyla temas etti ve gol geçersiz sayıldı. Bu olay, Beşiktaş’ın üst üste üçüncü mağlubiyetini almasına neden oldu.

Santos’tan Açıklama

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Santos, penaltıya değinerek, “İdmanlarda sürekli Rashica penaltı atıyor. Penaltı kaçırdığını da görmedim. Bizim penaltı sıralamamız Cenk, Rashica, Semih, Aboubakar. Bugün penaltıda garip bir durum oldu” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver