Beşiktaş, Yılport Samsunspor Karşısında

Screenshot_14
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Yılport Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Deplasmanda Yılport Samsunspor’a Konuk Olacak

Beşiktaş, Süper Lig’in 13. haftasında Yılport Samsunspor huhubet ile zorlu bir deplasman mücadelesine çıkacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak ve deneyimli hakem Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek.

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki ikinci resmi maçına çıkıyor. Siyah-beyazlılar, milli ara öncesinde oynadığı son maçta RAMS Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Ancak Beşiktaş, deplasman performansı açısından istikrarlı bir grafik huhubet giriş çizemiyor. Dış sahada oynadığı 6 maçın 4’ünü kaybeden “Kara Kartal”, sadece VavaCars Fatih Karagümrük ile TÜMOSAN Konyaspor’a üstünlük kurabildi. Bu nedenle Yılport Samsunspor karşısındaki mücadelede deplasman kabusunu sonlandırmayı hedefliyor.

Siyah-Beyazlılar 5. Sıraya Göz Kırpmak İstiyor

Süper Lig’de geride kalan bölümde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, haftaya 22 puanla 5. sırada girdi. Rakipleriyle arasındaki puan farkını kapatmak ve üst sıralara tırmanmak için Samsunspor karşısında galibiyet arayacak.

Eksikler Beşiktaş’ı Zorluyor

Beşiktaş’ta Hırvat futbolcu Ante Rebic, sarı kart cezası nedeniyle Yılport Samsunspor karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal, Daniel Amartey ve Eric Bailly’nin de mücadelede görev almaları beklenmiyor.

Samsunspor’un Zorlu Mücadelesi

Ligde çıktığı 12 maçın 2’sini kazanan, 2’sinde berabere kalan ve 8 maçtan mağlup ayrılan Yılport Samsunspor ise 8 puanla 19. sırada bulunuyor. Samsunspor, Beşiktaş karşısında evinde avantajlı bir sonuç alarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver