Beşiktaş’ın Çalımbay Dönemi: 3 Galibiyet, 3 Mağlubiyet

image_658569ba4a4d1_IgX2Hj
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Performansı

Beşiktaş, 10 Kasım’da takımın başına geçen ve 42 gün görevde kalan Çalımbay yönetiminde Süper Lig’de 5, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 2 müsabaka oynadı. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

Lig Performansı

Ligde RAMS Başakşehir (1-0) ile Yılport Samsunspor’a (1-2) üstünlük kuran Beşiktaş, Corendon Alanyaspor (1-3) ve Fenerbahçe’ye (1-3) mağlup oldu. Siyah-beyazlıların MKE Ankaragücü ile oynadığı mücadele ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Avrupa Performansı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde sahasında Club Brugge’ye 5-0 yenilen Beşiktaş, Lugano’yu ise deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Çalımbay Dönemindeki Genel Performans

Bu maçlarda 8 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 13 gol gördü. Çalımbay, bu süreçte 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet yaşadı ve 1.43 puan ortalaması tutturdu.

Sezonun Teknik Direktör Değişiklikleri

Beşiktaş, bu sezon Şenol Güneş yönetiminde başladı ve tecrübeli teknik adamla 15 maça çıktı. Güneş’in ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz’ın macerası ise sadece 6 karşılaşmayla sınırlı kaldı.

Şenol Güneş Dönemi

Güneş, Avrupa’da 8 mücadelede 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşarken, ligde ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Deneyimli çalıştırıcı, 2.13 maç başı puan ortalamasıyla görevinden ayrıldı.

Burak Yılmaz Dönemi

Süper Lig’de 4 müsabakada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, Burak Yılmaz idaresinde Avrupa Konferans Ligi’nde ise Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’e 3-1 ve 2-1’lik skorlarla yenildi. Yılmaz’ın maç başı puan ortalaması ise 1.00 olarak kayıtlara geçti.

Bu Yazıya Tepki Ver