Beşiktaş’lı Oyuncu Batshuayi’den Söz Geldi! Daha İyi Olacağını Söyledi

Batshuayi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Siyah beyaz takımın yıldız etkili transferi Batshuayi oynadığı ilk 4 maçın 3 tanesinde adeta fileleri sarsarak taraftarın gönlünü fethetmeyi başarmıştı. Bu 4 maçın ardından düşüş yaşamaya başlayan oyuncu yönetim ile bir görüşme yaparak güven tazeledi.

Belçika asıllı forvet takım yönetimi ile yaptığı görüşmede iddialı konuşarak: ‘’ Verilen aranın ardından dönüşte her maç bir öncekinden daha iyi olacağım.’’ Şeklinde konuştu. Belçika asıllı futbolcu zirvede geldiği Beşiktaş’a oynadığı ilk 4 maçta 3 gol atarak yıldızını parlatmıştı.

Sonrasında amansız bir düşüş yaşayan siyah beyazlı oyuncu forma giymiş olduğu 5 maçta sadece penaltıdan olmak üzere 1 gol atabilmişti. 287 yaşında olan oyuncu sonrasında yaşadığı sakatlık sebebi ile Şampiyonlar Ligi’nde son karşılaşma olan Trabzonspor ile olan karşılaşmada forma giyemedi.

Deneyimli oyuncu yönetim ile yaptığı görüşmede düşüşünün nedeni için İngiltere Premier Ligi sonrasında takımda yeni düzene adapte olmakta zorlandığını ve düşüşünü buna bağladığını itirafta bulundu. bahis giriş

İşte Batshuayi’nin Yönetime Yaptığı Açıklamanın Detayları

Takım yönetimin futbolcu ile yapmış olduğu özel görüşmede Batshuayi’nin, duygusal bir yapısının olmasından ötürü yeni sistemde farklı bir lige ve farklı olan bir ortama kolayca adapte olmadığını belirttiği öğrenildi. Siyah beyazlılar olarak çok kaliteli bir takımda olduğunun farkında olduğunu ve bu takım için çok şey yapmak istediğini, aranın ardından her maçta çok daha iyi olacağının sözünü verdiği öğrenildi.

Bu Yazıya Tepki Ver