Beşiktaşlı Yıldız Salih Uçan’a İngiltere’den Transfer Teklifi

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Championship ekibi Cardiff City, Salih Uçan’ı transfer etmek için Beşiktaşlı yıldıza göz kırptı. Salih Uçan’ın geleceği Erol Bulut’un elinde mi?

Transfer Hareketliliği Beşiktaş’ta Sürüyor

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken, milli oyuncu Salih Uçan’ın geleceği hala belirsizliğini koruyor. Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan’a İngiltere’den bir talip çıktı.

Cardiff City Salih Uçan’ı İstiyor

Fanatik gazetesinin haberine göre, Championship liginde mücadele eden Cardiff City, 29 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Salih Uçan’ı takibe aldı. İngiliz ekibinin, Salih Uçan’ı kadrosuna katmak için ocak ayında temaslarına başlayacağı ifade edildi. Özellikle bedelsiz bir transfer fırsatı olarak görülen Salih Uçan, Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakıyor gibi görünüyor.

Erol Bulut Etkisi

Cardiff City’nin teknik direktörlüğünü Erol Bulut üstleniyor. Bu nedenle Erol Bulut’un, daha önce çalıştığı ve tanıdığı bir oyuncuyu takımına kazandırma isteği de söz konusu olabilir. Salih Uçan’ın Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City’ye transfer olma olasılığı, Beşiktaşlı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Salih Uçan’ın Performansı

Bu sezon Beşiktaş forması altında 14 resmi maçta mücadele eden Salih Uçan, 1 gol atarken, 4 asist yapma başarısı gösterdi. Orta sahanın ortasında etkili bir performans sergileyen Salih Uçan’ın kariyerinde yeni bir dönem başlayabilir. Beşiktaş’ın bu transfer teklifine yanıtı ve Salih Uçan’ın geleceği yakından takip edilecek.

 

Bu Yazıya Tepki Ver