Beşiktaş’ta otomobil refüje çıktı: 1 zarar görmüş

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza saat 03:00 sıralarında Balmumcu Mahallesi, Barbaros Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre Zincirlikuyu yönünden Beşiktaş Meydanı istikametine gitmekte olan Tuna K.’nın kullandığı 34 E 0883 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Orta refüjdeki demirlere çarpan otomobil peşinde ağaçlara çarparak durabildi.

KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI

Kazanın arkasından olay yerine afiyet, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilin sürücüsü Tuna K. Kazayı bere almadan atlatırken, otomobilde yer alan Osman Demir ise hafif yaralandı. Sıhhat ekipleri göre ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Osman Demir, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının yaşamsal tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

“DİREKSİYONU BİR ANDA KIRDI”

Yaşanan kazayı anlatan görgü tanığı aracın aniden orta refüje girdiğini belirterek, “Yukarıdan aşağıya dürüst inerken aniden direksiyonu kırdı. Olay böyle oldu. Bariyerlere girdi. Bir yaralı var. Durumu iyi görünüyor. İnşallah bir şey yoktur” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver