BG Grup ve TÜMOSAN Konyaspor Son 16 Turunda Karşı Karşıya Geliyor

image_65c207bee46b9_LMjXcI
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakem Atila Karaoğlan Karşılaşmayı Yönetecek

BG Grup ve TÜMOSAN Konyaspor, 4 Eylül Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak olan maçta karşı karşıya gelecek. Maçın hakemi ise Atila Karaoğlan olacak.

Son 16 Turunda Adını Çeyrek Finale Yazdıracak Takım Belli Olacak

Tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmada son 16 turunu geçen takım, adını çeyrek finale yazdıracak. Hem BG Grup hem de TÜMOSAN Konyaspor, bu önemli maçta tüm güçlerini ortaya koyarak galip gelmeye çalışacak.

BG Grup’un Yolculuğu

Kırmızı-beyazlı ekip, kupaya 3. turdan dahil oldu. Bu turda Artvin Hopaspor’u 4-0, 4. turda Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyespor’u 2-1 ve 5. turda Ankara Keçiörengücü’nü 3-2’lik skorla eleyerek son 16 turuna yükseldi. BG Grup, bu maçta da başarılı performansını sürdürmek istiyor.

TÜMOSAN Konyaspor’un Başarısı

TÜMOSAN Konyaspor ise aynı turdan katıldığı organizasyonda başarılı sonuçlar elde etti. Takım, sırasıyla Merkür Jet Erbaaspor’u 3-0, Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri’ni 3-0 ve Göztepe’yi 2-1’lik skorla geçerek adını son 16 turuna yazdırdı. TÜMOSAN Konyaspor, BG Grup karşısında da kazanarak çeyrek finale yükselmek istiyor.

Sivasspor, Hazırlıklarını Tamamlıyor

Sivasspor, önemli maçın öncesinde bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Takımın, BG Grup ve TÜMOSAN Konyaspor arasındaki kritik karşılaşmayı yakından takip edeceği ve rakiplerini analiz edeceği belirtiliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver