Bihter’in yeni Behlül’ü Boran Kuzum sosyal medyayı tarzıyla etkiledi!

image_656af3c1d5d8b_QJF6ph
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halit Ziya Uşaklıgil’in ünlü eseri Aşk-ı Memnu’nun yeni uyarlaması olan ‘Bihter’ filminde Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum, cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu sefer sosyal medyada tarzıyla gündeme geldi.

Siyah takım elbisesini tülden bluz ile kombinleyen Boran Kuzum, davet tarzıyla büyük beğeni topladı. Tülden tarzıyla fark yaratan ünlü ismin pozlarına ise yorum yağdı.

Bazı kullanıcılar Boran Kuzum’un tarzını eleştirirken, bazıları da övgüler yağdırdı. Ancak herkesin ortak noktası, Boran Kuzum’un stilinin etkileyici olduğu konusunda hemfikirdi.

1992 doğumlu olan Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’ndan mezun oldu.

Kariyerine 2015 yılında Analar ve Anneler dizisiyle başlayan Boran Kuzum, daha sonra Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Vatanım Sensin gibi sevilen dizilerde rol aldı. Bu projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başardı.

Boran Kuzum’un tarzıyla sosyal medyayı sallaması, onun sadece başarılı bir oyuncu olmadığını, aynı zamanda stil sahibi biri olduğunu gösteriyor. Hayranları ise onun tarzının her zaman takipçisi olacaklarını belirtiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver