Bim Aktüel Ürünler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aktüel ürünler konusunda hassas olan ev hanımları ve ürünleri indirimli fiyatlar üzerinden almak isteyen tasarruf düşkünleri için özel olarak geliştirilmiş bir uygulama olan akakça aktüel uygulaması ile 100 den fazla mağaza, market, e ticaret sitesinin yapmış olduğu indirimleri, takip edebiliyorsunuz. Uygulama çok fonksiyonel özelliklere sahip olup fiyatın gerçekten indirimli fiyat olup olmadığını anlık olarak araştırarak size yeşil ışık veya kırmızı ışık ile bildiriyor. Bu sayede satın almak istediğiniz ürünün fiyatının indirimli olup olmadığını anlayabiliyorsunuz.

Market alışverişleriniz için takip ettiğiniz A101 aktüel ürünlerinin de yer aldığı uygulamada bildirim özelliği sayesinde takip ettiğiniz ürünlerde indirim uygulanmış broşürler yayınlandığı anda cep telefonunuz aracılığı ile kolayca takip edebiliyorsunuz. Market alışverişi için ayrı, giyim ve kıyafet alışverişleriniz için ayrı firmaları ve siteleri takip edebileceğiniz bir uygulama olması kafanızı karıştırmadan ve bilgi yoğunluğu oluşturmadan indirim takip etme imkanını sizlere sunuyor.

Çok sık indirim uygulamaları ile bilinen Bim aktüel ürünlerini kolayca ve yakından takip etmek istediğinizde uygulamanın favoriler kısmında Bim marketini işaretliyorsunuz. Favoriye alma işlemi sonrasında yapılacak indirimler size özel olarak bildirim şeklinde geliyor. Bu sayede broşür kovalamak zorunda kalmadan yapılacak indirimleri takip etmiş oluyorsunuz. Sayılı ve adet bazında indirim uygulamalarından anlık olarak haberdar olabileceğiniz uygulama ile internet sitelerinde saatlik olarak yapılan indirimlerden haberdar olarak alışveriş yapabiliyorsunuz.

Bu Yazıya Tepki Ver