Bitçi Erkekler Türkiye Kupası ve Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası’nda Eşleşmeler Belli Oluyor

55
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol Federasyonu, Bitçi Erkekler Türkiye Kupası ve Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası kura çekimlerinin 7 Şubat Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu Court Side Lounge’da başlayacağını açıkladı.

7 Şubat Pazartesi günü 12.00’da yapılacak olan kura çekimlerinde Bitçi Erkekler Türkiye Kupası’nın eşleşmeleri belli olacak ve aynı gün saat 14.00’de de Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası eşleşmeleri için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Bursa’da Bitçi Erkekler Türkiye Kupası Heyecanı

Bitçi Erkekler Türkiye Kupası’nda yer alacak olan takımlar, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk devre müsabakalarının ardından belli oldu.

Buna göre, ligin ilk yarısındaki karşılaşmaların sonucundan elde edilen puan durumuna bakılarak ilk 8 sıradaki takımların isimleri duyuruldu. Piabet Mücadele etmeye hak kazanan takımlar; Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Galatasaray Nef, Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji, Gaziantep Basketbol ve Tofaş olacak.

Eşleşmeler, formata uygun olarak gerçekleştirilecek ve ilk 4’te yer alan takımlar ile ikinci 4’te yer alan takımların ayrı ayrı torbalara atılmasının ardından eşleşmeler kurayla belirlenecek. Maçlara ev sahipliği yaparak avantaj elde edecek olan takım ise yine kura çekimi sonucunda açıklanacak.

Çeyrek final müsabakaları 15-16 Şubat 2022 tarihleri arasında tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finale kalan ekipler ise çeyrek final müsabakalarının sonucunda belirlenecek ve Bursa’da Dörtlü Final organizasyonu için Bursa’da bir araya gelecekler.

Dörtlü Final organizasyonu, 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde düzenlenecek ve buna göre; lig sıralamasında lider olan ekibin çeyrek final eşleşme galibi ve lig dördüncüsünün çeyrek final eşleşme galibi karşı karşıya gelecek. Lig ikincisinin çeyrek final eşleşme galibi ise lig üçüncüsünün çeyrek final eşleşme galibiyle karşılaşacak.

Kura Çekimi Sonuçlarına Göre Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası Heyecanı Mersin’de Yaşanacak

Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası’nda yer alacak olan takımlar, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk devre müsabakalardan sonra belli oldu.

Buna göre, ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmaların sonuçlarına bakılarak puan durumuna göre ilk 8 sıradaki takımların isimleri açıklandı. Piabet giriş Mücadele etmeye hak kazanan takımlar; Fenerbahçe Safiport, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, OGM Ormanspor, Nesibe Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Botaş ve Hatayspor olacak.

Eşleşmeler, formata uygun olarak ilk 4’te yer alan takımlar ile ikinci 4’te yer alan takımların ayrı ayrı torbalara atılmasının ardından yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecek.

Mersin’de oynanacak olan çeyrek final müsabakası 22-23 Mart Piabetbahisgvenilir.com 2022 tarihlerinde, yarı final karşılaşmaları ise 24 Mart 2022’de gerçekleştirilecek. 26 Mart 2022 Cumartesi günü de Bitçi Kadınlar Türkiye Kupası’nda final karşılaşmaları olacak.

 

Bu Yazıya Tepki Ver