BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ S SPORT PLUS’I YILIN DİJİTAL YAYIN PLATFORMU SEÇTİ

1638880893_BO__AZ_________N__VERS__TES_____D__L_T__REN__
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk ve tek spor odaklı dijital yayın platformuS Sport Plus; Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO)’nün düzenlediği İş Dünyası Ödülleri’nde “Yılın Dijital Yayın Platformu” seçildi. 

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından Boğaziçi Üniversitesi’nin Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından her yıldüzenlenen “Boğaziçi Üniversitesi İş Dünyası Ödülleri” görkemli bir tören ile 6 Aralık Pazartesi akşamı gerçekleştirildi.Yılın iş insanı, yılın holdingi, yaşam boyu başarı ödülü gibi toplam 22 farklı kategoride ödülün sahipleriyle buluştuğu gecede S Sport Plus,“Yılın Dijital Yayın Paltformu” ödülüne layık görüldü. Ödülü S Sport Plus markası adına S Sport Plus Genel Müdürü Zeynep Acar aldı.

Yılın Dijital Yayın Platformu S Sport Plus; Webte, Cepte, Tablette!

S Sport Plus, Premier Lig, Serie A, Formula 1, La Liga, NBA, NFL, NHL ve UFC gibi sporun her alanında, dünyanın önde gelen organizasyonlarını cepten, webten, tabletten ve TV’den izleyici ile buluşturuyor. Aynı anda 4 ekran izleme özelliği de bulunan S Sport Plus; tekrar izle özelliğiyle de canlı yayınları kaçıran kullanıcılara favori spor organizasyonlarını ve yayınlarını istenilen saatte tekrar izleme olanağı sunuyor. Son dönemde özellikle geniş ekran uygulamalarına yenilerini ekleyen, 7/24 yayın yapan spor kanallarıyla da sporseverleri her an spor gündeminin içerisinde tutanS Sport Plus, yıl boyu farklı konseptlerde kampanyalar geliştirerek kullanıcılara sık sık üyelik avantajları da yaratıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver