Bordex  Dekoratif Boya Üretiminde Liderliğini Koruyor!

56bcd8390802f7cc7e167707d872e0e5_haber-banner_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Dekoratif boya üretiminde dünya lideri firmalarla iş birliği yapan Bordex Boya Sanayi ve Tic.A.Ş., sosyal sorumluluk altında başlattığı uygulamaları ile sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Mükemmel Dekoratif Boyalarla Üstün Güzellik

En son üretim teknolojilerini kullandığı ve tüketici taleplerini göz önünde bulundurarak, en mükemmel dekoratif boyaları üreten Bordex; Tunus, Lübnan, Cezayir gibi Orta Doğu ülkelerine de ilk boya ihracatını yapan firma olarak sektörde tarihe geçti.

Avrupa’nın tüm teknolojisini Türkiye’ye getiren Bordex, 2001 yılında pazar liderliğini eline geçirdi ve Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yerini aldı. Yenilikçi ve öncü kimliğini de ön plana çıkararak, binlerce çalışanı ve satış noktasıyla hizmet veren Bordex, sosyal sorumluluk çerçevesinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Bordex: Boyada Dünya Liderliği

Boya sektöründe kaliteli ve mükemmel ürünler üretmeyi ilke edinen Bordex, 35 ülkede geniş pazara sahip olurken; aldığı kalite ve güvenilirlik belgeleriyle de ülkemizin önde gelen firmaları arasına girdi.

Avrupa’nın en profesyonel firmalarıyla iş birliği yaparak ülkemizde adından söz ettiren Bordex, yurt dışında da büyük bir ivme kazanarak, Türkiye’nin adını sektörün liderleri arasına sokmayı başardı.

Bordex, boya üretimini uluslararası çevre koruma ve çevre sağlığı standartlarına uygun şekilde yapıyor. Firmanın İstanbul ve Kocaeli üretim tesislerinde gerçekleştirilen tüm ürünleri, üst seviye teknoloji ve Avrupa standartlarına uygun şekilde gerçekleştiriliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver