Botoks ile Cildinizi Gençleştirin

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

                                              

 

Yaşın ilerlemeye başlaması ile beraber ciltteki etkileri görülmeye başlar. Bu etkilerin başında ise çizgilerin ön plana çıkması gelmektedir. Hali hazırda cilt oldukça gergin bir yapıya sahiptir. Ancak zamanın ilerlemesi ile beraber cildin sahip olduğu kolajen ve elastin azalmaya başlar. İlk dönemlerde bu durum çok fazla göz önünde olmuyor. Fakat daha sonraki dönemlerde artık çizgiler çok daha belirgin bir hale gelmiş oluyor. Bu durumu kendi kendine ortadan kaldırmak ise imkansız. Dolayısıyla etkili sonuçların ortaya çıkması için botoks Malatya uygulamasının devreye girmesi gerekiyor. Var olan çizgilerin ve kırışıklıkların hafifletilmesi ya da giderilmesi adına yapılan bu işlem ile beraber ortaya son derece etkileyici sonuçların çıkması da sağlanmaktadır.

 

Botoks Ne Anlama Gelmektedir?

 

A tipi botulinum enjeksiyonu olarak da tanımlanan botoks Malatya işlemi, oldukça ince uçlara sahip iğneler ile yapılmaktadır. Enjekte işlemi kaslara yapılmaktadır. Bu sayede işlemin yapılmış olacağı kasların hareketlerinin geçici olarak engellenmesi hedeflenmektedir. Bu sayede çizgilerde de hafifleme meydana gelmektedir. Düşünülenin aksine botoks yalnızca alın bölgesine uygulanmamaktadır. Bununla beraber dudak çevresi, kaş arası, boyun bölgesi ve göz çevresi için de son derece başarılı şekilde uygulama yapılabilmektedir. Doğru adımların takip edilerek işlemlerin yapılması sonucunda işlemin gerçekleştirilmesi sonrasındaki 4 ila 7 gün içerisinde uygulamanın etkisini görmek mümkün hale gelmektedir.

 

 

Botoks Uygulaması Nasıl Yapılmaktadır?

 

Günümüzde artık söz konusu botoks Malatya uygulaması olduğu zaman insanların karşılarına pek çok farklı isim çıkabiliyor. Ancak bu isimlerin her biri ne yazık ki istekleri yerine getirme konusunda sınıfta kalabiliyor. Çünkü bu aşamada doğru isimler ile iletişime geçmemek, beraberinde oldukça ciddi sonuçları getirebilmektedir. Böylesi durumlar ile karşı karşıya kalmamak adına mutlaka uygulama öncesinde doğru isimler ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Yüzünün farklı bölgelerindeki yaşlanma etkilerinden kurtulmak isteyenler, www.gulbaharsarac.com üzerinden alanında uzman olan isimler ile iletişime geçebilecektir. Böylece herhangi bir sorun ortaya çıkmadan kısa bir süre içerisinde gerekli işlemlerin yapılması da mümkün hale gelecektir.

 

Gerçekleştirilmekte olan botoks Malatya işlemi temelde enjeksiyon işlemidir. İnce uçlu iğneler ile ilgili bölgedeki kaslara uygulanmaktadır. İşlemin acısız şekilde yapılabilmesi adına öncesinde lokal anestezi uygulaması yapılmaktadır. Etkili sonuçların elde edilmesi adına uygulamanın yapıldığı doz oranlarına dikkat etmek önemlidir. Doğal bir görünümün ortaya çıkması adına mutlaka ilgili bölgelere ufak dozlarda botoks enjektesi yapılmalıdır. Böylece ilgili bölgenin aşırı oranda şişmesi sorunu ortaya çıkacaktır. Sonuçların ortaya çıkması adına ise belirli bir süre beklenmesi gerekmektedir. Bölgeye botoks işleminin uygulanmasından sonra en geç 1 hafta içerisinde etkiler yavaştan da olsa ortaya çıkmaya başlamaktadır. Tam olarak sonuçların ortaya çıkabilmesi adına ise 10 ila 15 gün beklenmesi gerekmektedir.

 

Ortaya koyulan süre ise genel bir süredir. Botoks Malatya uygulaması sonrasında kesin sonuçların elde edilmesi uygulamanın yapıldığı yere ve cilt durumuna bağlı olarak değişim göstermektedir. Dolayısıyla en iyi sonuçların elde edilmesi adına uzmanlar ile iletişime geçilmesi yeterli olacaktır. Uygulamanın yapılmasından sonra kişi herhangi bir sorunla karşılaşmadan günlük yaşamına devam edebilecektir. Gerekli detayların üzerinde durularak yapılacak olan botoks işlemi ile beraber yaşlanma ve fazla mimikten kaynaklı çizgilerin giderilmesi sağlanacaktır. Kadın ya da erkek fark etmeden isteyen herkes de botoks uygulaması sayesinde arzu ettiği görüntüye ulaşacaktır. Ve botoks uygulaması sayesinde elde edilecek olan genç görünüm ortaya çıkacaktır. Bu durum da kişinin kendine güvenini ciddi anlamda arttırmış olacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver