BOYNER ANAHTAR KART İLE İNDİRİMİN KAPILARINI HERKESTEN ÖNCE AÇMA FIRSATI SUNUYOR

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sunduğu ayrıcalıklı alışveriş fırsatlarıyla müşterilerinin her zaman yanında olan Boyner, yenilikçi hizmet ve kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor. Boyner, perakende sektörünün heyecanla beklenen 11 Kasım indirimi için alışveriş keyfini ikiye katlayacak ve ayrıcalıklarıyla dikkat çeken Anahtar Kart’ı sunuyor.

Türkiye’nin en sevilen alışveriş adresi Boyner mağazalarından en az 300 TL bakiye yüklenerek veya boyner.com.tr’den 300 TL’lik veya 500 TL’lik bakiye seçenekleri ile satın alınabilecek Anahtar Kart, 11 Kasım’ı beklemeden ve kalabalıklara girmeden indirimli fiyatlar ile alışveriş yapma imkânı sunuyor.

Muhteşem 11 Kasım indiriminde erken ve avantajlı alışveriş fırsatı

Kadın giyimden erkek giyime, çocuk koleksiyonundan aktif spor veya ev koleksiyonlarına uzanan seçili yüz binlerce ürün ve yüzlerce markayı bir arada sunan Boyner, “Muhteşem 11 Kasım İndirimi” döneminde müşterilerine Anahtar Kart’ın kolaylıklarını ve avantajlarını yaşatacak. Anahtar Kart’ı 4 Kasım’a kadar satın alan müşteriler, 5-17 Kasım tarihleri arasında Anahtar Kart’a özel ayrıcalıklı ve indirimli fiyatlarla alışveriş yapma imkânını yakalayacak.

Bu Yazıya Tepki Ver