Braga Beşiktaş maçı ne zaman, BJK UEFA maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Braga Beşiktaş maç saati temsilcimizin Avrupa arenasındaki müsabakasını takip etmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Estadio AXA Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesinde çıktığı 3 karşılaşmadan 3 mağlubiyet elde eden siyah beyazlı temsilcimiz şansını oldukça zora sokmuştu.

Grupta 7 puanla lider konumda olan Braga ise bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak üst turu garantilemek istiyor. Şimdiye kadar Braga ile 3 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş 1 galibiyet elde ederken 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

EKSİK VE SAKAT OYUNCULAR

Ev sahibi ekipte Tormena ve Raul Silva sakatlıkları nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta ise sakatlıkları süren Dorukhan Toköz, Douglas ve N’koudou mücadelede yer alamayacak. Müsabaka dinlendirilecek olan Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Ruiz, Daiby ve Atiba gibi isimler de karşılaşmada oynamayacak.

BRAGA BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA İZLENECEK?

İki ekibin kozlarını paylaşacakları UEFA maçı 7 Kasım 2019 Perşembe günü TSİ 23.00’te oynanacak. Kara Kartal’ın Avrupa mücadelesi Bein Sports ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

İşte karşınızda iPhone 12Fatih Terim’den Ersun Yanal’a cevapUEFA’dan olay Selçuk İnan paylaşımı

Bu Yazıya Tepki Ver