Bulut Çağrı Merkezi Hizmeti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknolojinin bizlere sunmuş olduğu en önemli hizmetlerden birisi de şüphesiz ki bulut sistemler üzerinden işletilen çağrı merkezi sistemleridir.

Çağrı merkezi müşteri odaklı olarak çalışan ve satış ve satış sonrası süreçlerde teknik destek hizmeti ihtiyacı olan tüm firmaların sahip olması gereken çok önemli bir yapıdır. Bugüne kadar çağrı merkezi kurmak hep çok maliyetli ve yatırım isteyen bir iş olarak karşımıza çıkmaktaydı. Ancak bulut sistemlerin gelişmesi ile birlikte çağrı merkezi hizmetleri de çok daha uygun fiyatlara ve yüksek kalitede karşılanabilir hale geldi.

Speak Uc firması olarak sizlere bulut santral hizmetleri veriyoruz. Kendinize ait bir çağrı merkezi yazılımı satın almanıza ve bunun için yüksek bedeller ödemenize gerek kalmadan sistemlerimiz üzerinden en güvenilir çağrı merkezi hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Speak Uc bulut sistemleri olarak sizler için çok kapsamlı bir hizmet sunuyoruz. Firmamızla iletişime geçtiğiniz takdirde büyük yatırımlarla bir call center yazılımı satın almanıza gerek kalmadan, firmalarınızın çağrı merkezi, sosyal medya, canlı destek, görüntülü destek, web chat ve email gibi tüm hizmetlerini tek bir kanal üzerinden takip etme ve yürütme imkânı sunuyoruz.

Uygun Maliyet

Bulut sistemler ile yönetilen ve çalışan çağrı merkezi sistemlerinin sizlere sunmuş olduğu en önemli avantajların başında uygun maliyet gelmektedir. Çünkü bu sistemler altyapı ve fiziksel ürün maliyeti olmadan kullandığınız kadar ödeme yaptığınız bir hizmettir.

Bu Yazıya Tepki Ver