Bursa Arçelik Beyaz Eşya Tamir ve Onarım Servisi

yetkili-servis
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozulan mutfak eşyalarında beklenmedik sıkıntılar yaşanması her ev hanımının işini zorlaştırıyor. Bu nedenle tamir işini üstlenen Arçelik Bursa beyaz eşya servisi kalite ve kontrol için size bir telefonla ulaşım sağlıyor. İşindeki profesyonel çalışmasını gerçekleştiren firma uzman ekip oluşturduğu kişilerle çalışıyor.

Arçelik garanti kapsamı dışında çalışan Arçelik teknik servisi müşterisine en uygun koşullarda hizmet veriyor. Bursa merkez ilçeleri olmak üzere İnegöl ArçelikGemlik Arçelik, Yenişehir ve İznik gibi ilçelere de servislere çıkmaktadır.

Arçelik markalı çamaşır, bulaşık, aspiratör ve fırın gibi ürünlerin arızalarını gideriyor. Bayanlarda yardımcı olan ürünlerin bozulması ev içinde bir takım işlerin aksaması ve stres yaşanmasına vesile oluyor. Kısa süre içinde yetkili servis tarafından onarımı yapılan ürünler birinci kalite altında sıfır ürün gibi yapılıyor.

Onarımı Yapılan Ürün Garanti Kapsamı İçinde Tamir Ediliyor?

Gerekli görülen eşyalarda yetkili servis parça değiştirerek makinenize gerekli işlemi uyguluyor. Bazı durumlarda yaşanan sorunlar makinenizin ömrünü kısalta bilir. Ev içinde kullanılan su kireçli olması birçok makinenin ömrünü kısaltmaktadır. Ürün kullanımı makine için son derece önemli olmaktadır.

Arçelik Beyaz eşya ürünlerinde hassas olan makineler yeni teknoloji ile dijital ve uzun yıllar garanti içinde olarak onarım işini kolaylaştırıyor beyaz eşya servisi tarafından yapılan tamirata ücret alınmıyor.

Kullanıcı hatası nedeniyle arıza gösteren makineler kolay yöntem işlemleri ile kısa sürede onarılıyor. Ürün satın alınma durumunda müşterinin isteği doğrultusunda garanti süresi uzatılıyor. Uzatılan garanti süresi makineleriniz için kullanım süresini artırıyor.

Kalite Altında Tamir Olan Beyaz Eşyalar Adresinize Teslim Ediliyor?

Mutfak içinde yemek kokularına sizi maruz bırakmayan aspiratör bütün ev içindeki yemek ve kızartma kokularını içine hapis ediyor. Bozulan aspiratör yetkili servis tarafından arızası gideriliyor. Kömürü biten aspiratör içine kömür yerleştirerek onarılıyor.

Kötü kokuları alan ve doğal havayı size sağlayan ortamda rahatça yemeklerinizi yapabilirsiniz. Ürün kullanımı ve onarımında size yardımcı olan yetkili servis müşterilerine her türlü bilgiyi ürün için vermektedir.

Yeni alınan ve uzun yıllar kullanılan makinelerde dikkat edilen detaylardan biri makine içlerine çok fazla çamaşır veya bulaşık koymadan uygun koşullarda kullanılmasıdır. Her şartta ve zaman yanınızda olan firma işindeki kaliteyi müşterisine yansıtıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver