bursakickboks.com.tr ve BursaKickboks ‘un patent ve kulüp sahibi Ümit Yedikardeş sorularımızı yanıtladı.

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

-Kulübünüzün kuruluş amacı nedir ?

İşimize olan tereddütsüz bağlılığımız; elit Özel Eğitimciler ile en yenilikçi sağlık ve fonksiyonel antrenman yöntemleri, konusunda uzmanlar eşliğinde Kickboks , Pilates, , Zumba ,Yoga Dersi ve en heyecan verici diğer Grup Egzersiz programlarını beraberinde getiriyor. Üyelerimizi neşelendirmek ve onlara ilham vermek bu bağlılıkla bizim için çok kolay. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur prensibiyle hareket eden, gençleri bedensel, ruhsal ve zihinsel açıdan geliştirerek zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaç edinen, Bursa’nın en iyi ve büyük salonlarından biri olma avantajını elinde bulunduran Bursa KickBoks Spor kulübümüz, tecrübeli geçmişiyle birçok değerli sporcu yetiştirmiştir.

– Markalaşma çalışmaları hakkında neler yapmaktasınız?

Evet güzel bir konuya değindiniz,Sportechkickboxing olarak hizmet veriyoruz Bursa’da kendimize kemik yapı oluşturma hedefiyle Bursa Kickboks ve sportechkickboxing patentini almaya karar verdik zorlu bir yol oldu ama sonunda başardık 🙂 Resmi ve yasal olarak “Bursa Kickboks” / “Sportechkickboxing” patentinin sahibiyiz.

-Müsabakalara nasıl hazırlanıyorsunuz ?

Kemik dinamik genç sporcu kadromuz ile yoğun tempolarla periyodik ve sistematik olarak çalışmaktayız.Yakın zamanda Kütahya zafer kupası müsabakalarına katıldık ve nicelerine katılmaya devam edeceğiz.

İnstagram adresi : https://www.instagram.com/bursakickbokscomtr
Ümit Yedikardeş : https://www.instagram.com/umityedikardes
Web Sitesi : https://www.bursakickboks.com.tr

Bu Yazıya Tepki Ver