Buz Lazer ile Gelişmiş Lazer Epilasyon Konya’da

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Lazer epilasyon en çok uygulanan kozmetik prosedürlerin başında yer alıyor. Konya Lazer Epilasyon uygulamalarının yoğun yapıldığı bir ilimiz. Lazer Epilasyon Konya dendiğinde ilk sırada Buz Lazer olduğunu görüyoruz. Buz Lazer neden bu kadar çok tercih ediliyor diye düşünüyorsanız işte yanıtımız; Buz Lazer etkili, güvenli, ağrısız ve son derece konforlu bir lazer epilasyon sunuyor.

Etkili ve Kalıcı Lazer Epilasyon

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için Buz Lazer ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium olmak iki modeli bulunan Buz Lazer 3 dalga boyuna sahip.  3 farklı lazer dalga boyunu tek bir başlıkta birleştiriyor. Alexandrite, Diyot ve Nd.YAG dalga boylarının sinerjik etkisi ile tüm derinliklerdeki kıl kökleri hedeflenebiliyor ve kılın tüm anatomik yapıları tahrip ediliyor. Böylece ince kıllarda da etkili sonuç almak mümkün oluyor. Buz Lazer ayva tüylerinde yayılmaya, kalınlaşmaya neden olmadığı için yüz bölgesinde de etkili ve güvenli lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Buz Lazer vücutta 6 hafta ara ile, yüzde ise 4 hafta ara ile uygulanıyor. Kılın rengi, kalınlığı, yoğunluğu, cildin rengi ve uygulama yapılan alan seans sayısını belirleyen faktörler arasında. Bu faktörlere bağlı olarak bazen ek seans gerekse de çoğunlukla 8 seans yeterli oluyor. Bazen 6 seansta bile kalıcı sonuçlar elde ediliyor.

Güvenli Buz Lazer

Buz Lazer, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip ve hakkında birçok klinik çalışma mevcut. Bu klinik çalışmalar tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkili olduğunu kanıtlıyor. Bronz ve koyu tenli kişilerde güvenle uygulanıyor olması da tercih edilme nedenleri arasında önemli bir yer tutuyor. Ciltte yanık, zebra deseni gibi izler, renk değişimi olmadan lazer epilasyon yaptırmak özellikle koyu tenli kişiler için büyük rahatlık sağlıyor. Bronz tenlerde güvenli olması yaz aylarında da güvenli lazer epilasyona olanak tanıyor. Cilt renginin açılmasını beklemeye gerek kalmıyor. Güneşlendikten 1 hafta sonra Buz Lazer uygulanabiliyor. Buz Lazer uygulamasından sonra 1 hafta güneşe çıkmamak yeterli oluyor. 1 hafta sonra SPF 30 veya üzeri bir güneş koruyucu krem sürmek şartıyla güneşe çıkılabiliyor.

Buz Lazer, patentli SHR Teknolojini kullanıyor. Çevre dokuya zarar vermeden sadece kıl kökünde hasar yaratmak için kılları kademeli olarak ısıtıyor. Uygulama esnasında tedavi başlığı cilt yüzeyinde masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Bu hareket, lazer epilasyon için hedeflenen tüm alanda uygulanıyor.

Buz Lazer uygulama esnasında cilt yüzeyini serin tutmak için ICE Teknolojisinden yararlanıyor. Gelişmiş bir soğutma sistemi olan ICE Teknolojisi cildi etkili bir şekilde soğutuyor. SHR ve ICE Teknolojileri ciltte lazer ısısı hissedilmesini engelleyen iki önemli teknoloji. Buz Lazer bu yenilikçi teknolojiler ile ağrısız, acısız lazer epilasyon sunuyor. Cilt yüzeyi de korunduğu için ciltte yanık gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski olmuyor.

Buz Lazer ile Eksiksiz Lazer Epilasyon

Kulak içi, burun içi gibi küçük ve erişilmesi güç alanlardaki istenmeyen tüyler birçok kişi için sorundur. Bu tüylerden Buz Lazer ile güvenli bir şekilde kurtulmak mümkün. Buz Lazer tüm bölgelerdeki istenmeyen tüyler için çözüm sunan gelişmiş bir sistem. Özel bir yüz ucu kullanarak burun ve kulak içinde güvenli lazer epilasyonu mümkün kılıyor. Yüz ucu kaş arası, kaş üzer, sakal üzeri gibi alanlarda da rahatça kullanılıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver