Buz Lazer Uygulaması

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Buz Lazer Uygulaması Nedir?

Günümüzün en popüler epilasyon yöntemlerinden olan buz lazer uygulaması ile tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanız hedeflenmektedir. Erkek veya kadın, cinsiyet fark etmeden belli yaş grubunun daha sık kullandığı buz lazer uygulaması, genelde güzellik salonlarında veya özel hastane kuruluşlarında yapılmaktadır. İstenmeyen tüylerinden kurtulmayı amaçlayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği buz lazer yöntemi ile, diğer can yakıcı epilasyon yöntemlerine gerek kalmadan istediğiniz pürüzsüz sonuca ulaşmanız mümkündür.

Kısa bir sürede, vücudunuzdaki istediğiniz bölgedeki tüylerden rahatlıkla kurtulmanızı sağlayacak olan buz lazer uygulaması seanslardan oluşmaktadır. Kişiye göre değişen bu seansların belli başlı etkenleri vardır. Buz lazer tedavisine başlamadan önce, uzman tarafından size yöneltecek sorulardan biri de; hormonsal bir tedavi görüp görmediğiniz olacaktır. Bunun sebebi ise bazı durumlarda hormonsal etkenlerden dolayı, buz lazer uygulaması yapılamamasıdır. Sağlıklı ve hormonsal bir sorunu olmayan bir birey olarak, kolay bir şekilde buz lazer uygulaması yaptırmanız mümkün olacaktır.

Buz Lazer Uygulaması Nerede Yapılır?

Buz lazer uygulaması, güzellik salonlarında ve özel hastane kuruluşlarında rahatlıkla yaptırabileceğiniz bir epilasyon türüdür. Diğer epilasyon yöntemlerine kıyasla, daha kalıcı ve daha acısız bir epilasyon deneyimi sunmaktadır. Cinsiyet fark etmeden, herkesin kullanabileceği buz lazer tedavisi, tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanızı hedeflemektedir.

Buz lazer uygulaması için, öncelikle güzellik salonlarından veya özel hastane kuruluşlarından randevu alıp bilgi edinebilirsiniz.

Buz Lazer Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz lazer uygulaması yaptırmak için, bir güzellik merkezine veya özel hastane kuruluşuna başvurabilirsiniz. Bu uygulama için, güvenilir bir yer seçmeniz ve işlemi uzmanlar tarafından yaptırmanız büyük önem taşımaktadır. Aksi taktirde, oluşabilecek birçok sorun karşınıza çıkabilir. Buz lazer uygulaması için, internetten ulaştığınız veya tavsiye üzerine işyerine gittiğiniz yerlerden bilgi alabilirsiniz.

Buz lazer uygulamasının seans süreleri hakkında bilgi almak için, işlemi yaptırmak istediğiniz işyerine gidip tüy durumunuzu ve cilt tipinizi belirtmeniz gerekmektedir. Her tüy durumuna ve cilt yapısına bağlı olarak değişmekte olan buz lazer tedavisi seans süreleri, ödeyeceğiniz fiyatı da seans sayılarına bağlı olarak değiştirmektedir.

Buz Lazer Uygulaması Kaç Seans Sürer?

Günümüzün en popüler epilasyon yöntemlerinden olan buz lazer uygulaması, buz başlığı sayesinde seans sırasında hissettiğiniz acı ve yanma hissini en aza indirgeyerek, size daha rahat bir epilasyon deneyimi sunar. Buz lazer işlemlerinizi gerçekleştirmek istediğiniz yerde kullanılan cihazların, -3 dereceye kadar cihaz başlığını soğutabilen, orijinal ve FDA onaylı olarak kullanılması önem taşımaktadır.

Buz lazer uygulamanız için gerçekleştirilen seans sayısı, herkeste aynı olmamaktadır. Çoğu güzellik salonunda bitme garantili buz lazer uygulaması paketleri müşteriye sunulmaktadır. Fakat buz lazer uygulaması yaptıracak kişinin tüy durumuna, cilt yapısına ve vücudunun hormonal yapısına göre uygulanacak olan buz lazer seans sayıları farklılık gösterecektir.

 

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver