Cakıldaklar’dan Yepyeni Videolar

 Youtube üzerinde en güzel ve keyifli videoları izlemek isteyenler cakıldaklar Youtube kanalını tercih ediyor.

Cakıldaklar (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Youtube üzerinde en güzel ve keyifli videoları izlemek isteyenler cakıldaklar Youtube kanalını tercih ediyor. Bu kanalın İnstagram üzerinde de bir sayfası bulunuyor.  Kanallarında eğlence, mizah, deney, oyun ve tepki videoları çeken bu dört genç dünyanın en büyük kibritini yaptıkları videoyu çakıldaklar sitesi altında paylaşıyor. Eğlence tutkunlarına yönelik hazırlanan bu muhteşem video izleyenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Kısa Filmleri ile Göz Dolduran Grup

Dört Trabzonlu gencin kurmuş olduğu cakıldaklar grubu, bu dört gencin maceraları saymakla bitmiyor. Trabzon şiveleriyle çok beğenilen dörtlü genç Cakıldaklar Sezon Biletine Doğru   savaş kısa filminde de izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Film sahnesini andıran bu özel gösteri, gençlerin hayal güçlerinin ve ideolojilerinin bir kanıtı niteliği taşıyor. Filme ulaşmak isteyenler çakıldaklar sitesi linkini tıklayabiliyor.

Yardımseverlikleri ve Hayata Bakış Açıları

Yaşları 20 aralığında olan cakıldaklar grubu gençleri henüz genç yaşta olmalarına rağmen yürekleri büyük olan gençler tanımamızı sağlıyor. Hedefleri dünyanın en büyük kaykayını yapmak olan gençlerin diğer bir isteğini ise Türkiye’de ilk defa bilim kurgu filmi çekmek oluşturuyor.  Bu isteklerini gerçekleştirdikten sonra yapmak istedikleri ise her yaştan bireyin yüreğine dokunuyor. Kazançlarını ihtiyacı olan kişilere dağıtmak oluşturan gençler için bizlerin yapması gerekeni ise onları beğenmek oluşturuyor. Her biri bir dehayı andıran gençler Türkiye’yi ve Türklüğün özelliğini dünyaya duyuracağa benziyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu Yazıya Tepki Ver