Camper x STRAVA: The Walk, Don’t Run (Koşma, Yürü) Meydan Okuması

1633090005_Camper_x_STRAVA__1_
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

İspanyol ayakkabı markası Camper, sağlığı ve daha yavaş, daha sürdürülebilir bir yaşam tarzını teşvik etmek için yeni bir yürüyüş mücadelesi başlattı.

 

Camper, dünya çapında milyonlarca sporcuyu birbirine bağlayan mobil uygulama, web sitesi ve sosyal ağ olan Strava ile işbirliği içinde yeni yürüyüş mücadelesini başlattı. Doğayı ve çevreyi daha dikkatli keşfetmek için eşsiz bir fırsat; “Walk, Don’t Run” yarışmasının başarılı katılımcıları, katıldıkları için ödülün sahibi olacak.

 

Camper DNA’sının ayrılmaz bir parçası olan yürüyüşün fiziksel ve zihinsel sağlık üzerinde sonsuz faydaları vardır. Bu nedenle marka, hedefe yönelik eğlenceli, motivasyonel bir meydan okuma yaratmak için Strava ile ortaklık kurdu.

 

Yürümenin gezegen için de daha iyi olmasından dolayı yarışma, sürücüleri arabalarından vazgeçmeye ve karbon emisyonları ile hava kirliliğini azaltırken iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmaya teşvik eden Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü ile aynı zamana denk gelecek şekilde 22 Eylül’de başladı.

 

Camper her zaman yürümenin; seyahat etmenin ve yeni maceraları keşfetmenin hafife alınmış, eğlenceli ve sürdürülebilir yolu olduğuna inanmıştır. Markanın kırk yılı aşkın bir süre önce Akdeniz’deki Mayorka adasında ortaya koyduğu “Walk, Don’t Run” anlayışından bu yana Camper, hayatın daha yavaş ve daha basit olması gerektiği felsefesini somutlaştırdı. Camper öncelikle bir ayakkabı markası ve 40’tan fazla ülkede bulunan bir aile şirketi olmasına rağmen, bundan çok daha fazlasını temsil ediyor. Camper, yerel çiftçileri yenilenebilir tarım konusunda eğiten Mayorka Koruma Vakfı ve Akdeniz’i korumak için çalışan bir sivil toplum kuruluşu olan Save the Med gibi sosyal ve çevresel tabandan gelen kar amacı gütmeyen kuruluşları desteklemeye kendini adamıştır.

 

Bu inisiyatifler, markanın malzeme seçimi, ürün tasarımı ve fikir aşamasından üretime kadar her alanda daha fazla sorumluluk alma yönündeki hareketiyle uyumludur. Daha döngüsel olmaya kendini adayan Camper, yürüyüş için mükemmel olan yüksek kaliteli, uzun ömürlü ayakkabılar yaratmaktan gurur duyar.

 

Yürüyüşe katılmak için, yürüyüşçüler Strava uygulamasını indirir, kaydolur ve bir sonraki Camper satın alımında %25 indirimli promosyon kodu ve dijital rozet almak için iki hafta içinde en az 15 kilometre yürür. Tüm başarılı yürüyüşçüler, markanın Barselona ve Berlin’deki butik otelleri Casa Camper’da bir hafta sonu konaklaması olan büyük ödülü kazanmak için çekilişe katılacaklar. Mücadele sırasında en fazla kilometreyi kim yürürse ödülü o kazanacak.

Bu Yazıya Tepki Ver