Candelas Yabancı Dil Eğitimi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Candelas Uluslararası Eğitim firması İngilizce alanında eğitim imkânı sağlayan bir kurs merkezidir. Her alanda ve branşta ihtiyacınız olan İngilizce için bizlere ulaşabilirsiniz. Ankara Kızılay’da yer alan kurs merkezimize gelerek dilerseniz grup derslerine veya özel İngilizce ders çalışmalarına katılabilir, dilerseniz Türkiye’nin dört bir yanından online İngilizce eğitim çalışmalarımızın bir parçası olabilirsiniz.

Birebir İngilizce Eğitimi

Candelas olarak bizler güçlü bir ekibe sahibiz. Her biri işinde uzman en başarılı eğitimcilerle çalışmaktayız. Eğer İngilizce alanında eksikleriniz varsa, önünüzde İngilizce olarak gireceğiniz bazı mülakatlar sizleri bekliyorsa veya yeni bir iş başvurusu için yeterli düzeyde İngilizce bilmeniz gerekiyorsa birebir olarak vermiş olduğumuz İngilizce eğitimlerine katılabilirsiniz. İngilizce özel ders tarzında yapılan bu eğitimlerimiz sizleri kısa sürede, istediğiniz seviyeye ulaştıracaktır.

Yurtdışında İngilizce Eğitimi

Her yabancı dili kendi ülkesinde öğreniyor olmak en hızlı eğitim şeklidir. Ancak bunun için belirli bir miktarda İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Bizlerle iletişime geçtiğiniz takdirde öncelikle sizleri vize alabilmeniz ve eğitim için İngiltere’ye gittiğinizde oraya alışabilmeniz için belirli düzeyde İngilizce bilgisi için hazırlıyoruz. Ardından gerekli tüm bağlantılarınızı sağlayarak, kalan kısmı daha sağlam ve etkin bir şekilde öğrenebilmeniz için sizleri yurtdışına gönderiyoruz.

Online İngilizce Eğitimi

Teknolojinin en büyük faydalarından biri şüphesiz ki online eğitim platformlarıdır. her türlü İngilizce desteğiniz için online olarak eğitimlere katılabilirsiniz. Dilerseniz canlı olarak yayınlanan derslere katılım sağlayarak sanki sınıftaymışsınız gibi eğitimcilerle birebir iletişim halinde olabilirsiniz.

https://www.candelasegitim.com

Bu Yazıya Tepki Ver