Caner Dirlik Kimdir?

caner dirlik
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrik yüksek mühendisi ve aynı zamanda ekonomi uzmanı olan Caner Dirlik 1987 yılında Kocaeli’ nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini memleketinde tamamlayarak lise ve üniversite eğitimlerini İstanbul’ da devam etmiştir. Lisans eğitiminin ardından İngiltere’ de dil eğitimi aldıktan sonra tekrar memleketi Kocaeli’ ye dönerek yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır. 2010 yılından beri faal olarak endüstriyel tesislere hizmet veren özel bir kurumda elektrik mühendisi olarak çeşitli departmanlarda görev alırken 2017 yılı itibariyle FABRİKADA.COM adlı projesini hayata geçirmiştir. Mesleği gereği sürekli Türkiye’ deki fabrikaları dolaşmakta iken fabrika çalışanlarına ait herhangi bir sosyal portal olmadığını fark ederek Türkiye’ nin ilk fabrika çalışanlarına ait sosyal platformunu kurmuştur.

Türkiye’ de fabrikalarla ilişiği bulunan birçok çalışanının hedef kitle seçilmiş olduğu bu sosyal platformda e-haber, e-ticaret ve e-forum üzerine çeşitli yayınlar yapılmaktadır. fabrikada.com fabrika çalışanlarının güven içerisinde vakit geçirebildiği bu portal günlük haber yayın akışının yanı sıra çalışanların birbirleri arasında ticaret yapmasına imkan vermiş ve forum altında bilgi, arıza, spor, sendika ve özgeçmişlerini diğer fabrika ile ilişkisi bulunan bireylere duyurabilme fırsatı sunmuştur.

Caner Dirlik asıl mesleği olan elektrik mühendisliğine fabrikaların çatıları altında devam etmekte olup https://fabrikada.com/ websitesi teknoloji editörlüğünü yürütmektedir.

Instagram: https://instagram.com/dirlikcaner?igshid=1q5ifq17vb0by

Instagram: https://instagram.com/fabrikadacom?igshid=17lcd3ntrev69

Web Sitesi: https://fabrikada.com/

Bu Yazıya Tepki Ver