Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda İlerlemek İstiyor

image_656dc0c7e1fb9_bdQHbK
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknik direktör İlhan Palut, Türkiye Kupası’nın önemine vurgu yapıyor ve takımın kupada mücadeleyi bırakmayacağını belirtiyor.

Palut, Perşembe günü oynayacakları maç için kadroda değişiklikler olabileceğini söylüyor. Ancak, değişikliklerin maçın önemini etkilemeyeceğini ve tüm oyunculara güvendiklerini vurguluyor. Çaykur Rizespor, bu maçta kazanmak istiyor ve Türkiye Kupası’nda ilerlemek için ilk adımı atmak istiyor.

Teknik direktör, Türkiye Kupası’nın Anadolu takımları için başarı için önemli bir yol olduğunu belirtiyor ve takımın bu bilinçle hareket edeceğini söylüyor. Kadro derinliğini buna göre kullanacaklarını da vurguluyor.

Palut, son oynadıkları RAMS Başakşehir maçında alınan galibiyetin önemini vurguluyor. Son iki haftada toparlanma eğilimi gösterdiklerini ve 7 puan topladıklarını belirtiyor. Lig periyoduna maç maç baktıklarını ve önlerinde zorlu bir MKE Ankaragücü deplasmanı olduğunu söylüyor. Amacın, oyun planlarına sadık kalarak iyi bir sonuçla Rize’ye dönmek olduğunu da ekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver