ÇEİS Cumhuriyet’in 97. Yılını Yeni Reklam Filmiyle Kutluyor!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇEİS Cumhuriyet’in 97. Yılını Yeni Reklam Filmiyle Kutluyor!

Türk Çimento Sektörünün çatı kuruluşlarından Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir reklam filmiyle kutluyor: #SeniHatırlatır

Ülkemizin dört bir yanındaki sağlam yapıların ardındaki güç ÇEİS, HAVAS İstanbul imzası taşıyan yeni filminde Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlarken; ortak mazimizin kahraman mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sonsuz saygıyla yad ediyor.

Cumhuriyetin her yaştan ve her kesimden bireye kendini güvende hissettiren, üzerine geleceklerini inşa edecekleri sarsılmaz bir temel olduğunun altını çizen film; bu temelin neşemizde, umudumuzda ve gülücüklerimizde saklı olduğunu duygusal yönü kuvvetli bir anlatımla sunuyor.

27 Ekim 2020 tarihi itibariyle televizyon ve internette izleyiciyle buluşan film, https://www.youtube.com/watch?v=8dSKtol8cxc bağlantısı üzerinden ve ÇEİS’in kurumsal internet sitesi ceis.org.tr ile sosyal medya hesaplarından izlenebilir.

KÜNYE

Ajans: Havas İstanbul

Marka: Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS)

Reklamveren Temsilcisi: Serdar Şardan, Melike Nevin Ateş

CCO: Ergin Binyıldız

ECD: Volkan Dalkılıç

Kreatif Ekip: Baran Karacaoğlu, Öyküm Avadan

Müşteri İlişkileri Ekibi: Birol Ecevit, Özge Asan, İlayda Bahçıvan

Prodüksiyon Ekibi: Sıla Salgın, Gözde Bilir

Medya Planlama Ajansı: Circus Reklamcılık

Dijital Medya Planlama: Erhan Çatıkkaya

Prodüksiyon Şirketi: Shortcut

Yönetmen: Levent Onan

Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı

Prodüktör: Esra Seyrekbasan, Çağlar Caner

Müzik Lisansı: Portal Danışmanlık

Seslendiren: Gönül Ürer, Talha Sayar

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) hakkında:

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), üyelerinin çalışma ilişkilerinde; ortak hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek, üyelerinin verimli çalışmalarına destek olmak, toplu iş sözleşmesi süreçlerini yönetmek, iş sağlığı ve güvenliğini geliştirmek amacıyla 1964 yılında kurulmuş bir işveren sendikasıdır. ÇEİS, endüstri ilişkileri ve insan kaynakları faaliyetleriyle birlikte, iş sağlığı ve güvenliği, mesleki eğitim, meslek standartları ve mesleki yeterlilikler ile istatistik faaliyetlerini yürütmektedir. Çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin tamamına yakınının üyesi bulunduğu ÇEİS, bugün, 32 kuruluşa bağlı 65 tesisi yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda platformda temsil etmektedir. ÇEİS Türkiye’nin 3. büyük işveren sendikasıdır.

Bu Yazıya Tepki Ver