Çelik Kapı Aksesuarları Nasıl Olmalıdır

Çelik kapı ve villa kapısı aksesuar yerleri için, kol kısmını seçerken zaman içerisinde renginin değişmeyen ve atmayan bir kapı kolu olmasına dikkat etmek gerekir.

emircelikkapi (9)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çelik kapı ve villa kapısı aksesuar yerleri için, kol kısmını seçerken zaman içerisinde renginin değişmeyen ve atmayan bir kapı kolu olmasına dikkat etmek gerekir. Bu durum ise sadece çelik kapı kolu ile mümkün bir hale gelebilir. Diğer adı ile bilinen paslanmaz çelik kol ile genel olarak 20cm, 40cm ve 60cm’lik paslanmaz bir çelik kol kullanılır. Bazı kapı kolları, üzeri kaplamalı çelik kapı modeline uyuyor diye kullanılsa da bu güzel gözüken kapı kolu zaman içerisinde rengi değişiyor ve yeni halinden asla eser kalmıyor. Böyle bir durum ile karşılaşmamak için Emir Çelik Kapı sitesinden iyi bir ürün tercih edebilirsiniz.

Kapı kolu seçimi sırasında mutlaka paslanmaz bir çelik kapı kolu tercih edilmelidir. Çelik kapı fitili genellikle kapının daha sessiz bir şekilde kapanmasını sağlayan aksesuardır. Demir kapılarda ve ferforje kapılarda yer almayan yalnızca çelik kapılarda yer alan bu fitiller uzun bir ömürlü olması için süngerimsi olmamalıdır. Bunun yerine yumuşak plastik bir malzeme kullanılmalıdır. Sünger malzemeden yapılan kapı kilitleri çok kısa süre içerisinde deforme olabiliyor.

Çelik Kapı Fiyatları Neye Göre Belirlenir

Çelik kapı fiyatları daha çok çelik kapı modelleri durumuna göre değişim gösterir. Çünkü her kapının farklı bir özelliği bulunur. Kiminin kullanılan ürünleri daha uygun fiyatlı olur. Kimisi ise tamamen daha kaliteli bir fiyattan oluşur. Kullanılan malzemenin etkisi çok büyüktür. Fakat her bütçeye göre çelik kapı modeli bulmak mümkündür. İçinize sinen ve güvenilir bir çelik kapı modeli almak isterseniz Emir Çelik Kapı sitesinden dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver